- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Ben yaptım hiç bir sıkıntı çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Urunu açmadan nasıl kötu iyi oldugunu anlayacaksın ki?Teknobiyotikten monitörüm için askı aparatı aldım. Bildiginiz demir hurdavat bir parça. Parçaya baktıgım da internet sayfasındaki kadar güzel gelmedi gözüme kullanışsız buldum ve iade etmek istedim. İade için gönderdim ve iademin kabul edilmedigini kutunun açılmış oldugunu söylediler.
Şaka gibi.. Altı üstü bir demir parça. Yazılım olsa için de diyecegim neyse bozabilirim 2.el durumuna düşer. Sapasaglam demir bir parça kutu açıldıgı için iade alınmıyor. Bunların yaptıgını kenar mahalle bilgisayarcısı yapmaz.
Ve not düşeyim. kutu bana geldigin de toz içinde pis bir kutu da geldi ve kargo kutusunu poşete bile sarmamışlardı. Depodan çıktıgı gibi göndermişler. Kutunun içi de darmadagındı. 2.el bir ürün gibiydi resmen hiç aldırış etmedim çünkü demir bir parça saglamlıgına diyecek yok. Ben böyle bir tavır takınırken ürüne karşı iade verdigim de kutu açılmış iade alamayız diyorlar! Bu siteden kesinlikle alışveriş yapmayın. Bunların yaptıgını kenar mahalle bilgisayarcısı yapmaz.