Neler Yeni

Teknobiyotikten bir şey almayın!

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben yaptım hiç bir sıkıntı çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknobiyotikten monitörüm için askı aparatı aldım. Bildiginiz demir hurdavat bir parça. Parçaya baktıgım da internet sayfasındaki kadar güzel gelmedi gözüme kullanışsız buldum ve iade etmek istedim. İade için gönderdim ve iademin kabul edilmedigini kutunun açılmış oldugunu söylediler.
Şaka gibi.. Altı üstü bir demir parça. Yazılım olsa için de diyecegim neyse bozabilirim 2.el durumuna düşer. Sapasaglam demir bir parça kutu açıldıgı için iade alınmıyor. Bunların yaptıgını kenar mahalle bilgisayarcısı yapmaz.
Ve not düşeyim. kutu bana geldigin de toz içinde pis bir kutu da geldi ve kargo kutusunu poşete bile sarmamışlardı. Depodan çıktıgı gibi göndermişler. Kutunun içi de darmadagındı. 2.el bir ürün gibiydi resmen hiç aldırış etmedim çünkü demir bir parça saglamlıgına diyecek yok. Ben böyle bir tavır takınırken ürüne karşı iade verdigim de kutu açılmış iade alamayız diyorlar! Bu siteden kesinlikle alışveriş yapmayın. Bunların yaptıgını kenar mahalle bilgisayarcısı yapmaz.
Urunu açmadan nasıl kötu iyi oldugunu anlayacaksın ki?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
Psu ve Monitörümü hatta müşterilerime topladığım ürünlerin parçalarını da oradan aldım herhangi bir sorun yaşamadım. Adı üstünde demir parçası ne bekleyebilirdin (!) Ki dostum Resmi Gazeteye göre kutusu açılmış olan ürünler iadeye tabi değildir. Sana gelince o şekilde foto çekip gönderseydin iade edebilirlerdi. Hatta hiç kargodan almayada bilirdin kargo poşeti vs yoksa
Hayır resmi gazete'de öyle bir şey yazmıyor. Ürünü azami şekilde açıp bakabilirsiniz diyor iade etmek için. Zaten açıp bakmadıgın üründen nasıl memnun olup olmadıgını anlayacaksın. İnternetten alışverişler de cayma kanunu bunun için var. Normal de bir ürünü alırken yerin de görüp bakarsın internetten alırken böyle bir şansın yok. O sebeble 2 hafta için de cayma hakkın var. Yasaları site kendine göre yorumluyor. Ürün açılmadıysa falan diyerek.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Vallaha kutusu açılmış ürün felan filan diyorlar da ben kulaklık almıştım ve kulaklık hijyen ürünü ne giriyor açtım kullandım 10 gün sonra başka bir kulaklık gördüm onu almak için iade ettim ve kabul oldu

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
Vallaha kutusu açılmış ürün felan filan diyorlar da ben kulaklık almıştım ve kulaklık hijyen ürünü ne giriyor açtım kullandım 10 gün sonra başka bir kulaklık gördüm onu almak için iade ettim ve kabul oldu
Vatan bilgisayar iade alıyor uzaktan alışveriş durumların da. Bunlar kendi kendilerine bahaneler üretiyorlar. Teslim ettigim ürünün saglamlıgına hiç bir laf etmiyorlar zaten. Varsa yoksa kutu şöyle kutu böyle. Aldıgım ürünün kutu resmine bakarsanız üzeri resimli https://www.teknobiyotik.com/dark-1...nte-monitor-kolu-dk-ac-vm15.html#!prettyPhoto

Bana gelen kutu resimsiz ve bantlanmış bir kutuydu. Gönderdikleri kutu baştan sorunlu zaten böyle deyince direk iade kabul etmeleri lazımken kemküm ediyorlar. Böyle yapmaya devam ettikçe kendilerine zarar verirler . Ben belki o siteden bir çok alışveriş yapacaktım. Ama artık hiç bir şey almam. Tavşan daha küsmüş dagın haberi yok gibi düşünebilirler belki. Ama bu konuyu okuyan belki bir çok kişi de bu frimadan alışveriş yapmayacaktır.

Dobby

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Enes
Biraz da hata sizde eğer kutu kötü görünüyor ise kargocuya tutanak tutturmanız lazımdı ama teknobiyotik in de böyle davranması güzel değil

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
Biraz da hata sizde eğer kutu kötü görünüyor ise kargocuya tutanak tutturmanız lazımdı ama teknobiyotik in de böyle davranması güzel değil
Kutu o kadar kötü degildi. Ama iade almamak için resmen kutuyu bahane ediyorlar. İcabın da yeni bir kutuya koyabilirsin. Zaten kutu da ne isim ne resim hiç bir şey yok. Bana gelen kutuyu görsen beni daha iyi anlardın. Kahverengi üstünde isim ve resim olmayan sıradan bir kargo kutusu geldi. Sitesinde ürünün kutusuna baktım resim koymuşlar ilana kutu resimli. Bana gelen kutuda resimsiz sıradan bir pizza kutusu. Yani kutuyla ilgili problemleri varsa isteseler depodan yeni kutu içine rahatlıkla ürünü koyabilirler. Ürün zaten sapasaglam. Ürüne hiç bir laf etmediler. Paranın üstüne yatmak için ve haksızlık yapmak için bahane arıyorlar resmen.

Son düzenleme:

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
thk ya başvurun hocam az para değilmiş aldığınız şey

Top Bottom