Teknobiyotikten e2.5 son hali

Reaksiyon skoru
247
Evet beyler sistemim bu artık ekran kartını 1660super yaptım ve 480gb ssd ekledim Kasamıda rgb modele yükselttim Umarım bir sorunu çıkmaz '' Neden Donanım arşivinin yeni sistemini almadın diyenlere ise 5900 tl gereksiz pahalı geldi bana bu sistemle de güzel fps alacağımı düşünüyorum'' Teknobiyotik.com

Evet beyler sistemim bu artık ekran kartını 1660super yaptım ve 480gb ssd ekledim Kasamıda rgb modele yükselttim Umarım bir sorunu çıkmaz '' Neden Donanım arşivinin yeni sistemini almadın diyenlere ise 5900 tl gereksiz pahalı geldi bana bu sistemle de güzel fps alacağımı düşünüyorum'' Teknobiyotik.com
Fiyatı 3700'dü şu an 4100 liraya yükselmiş. Virüs her şeyi mahvetti.

nE gereksiz pahalı mı olum o sistem varya taş taş beğenmediysen ne diyim ben param yok diye yanıyorum yoksa gözüm kapalı alırım Abdullah abi yaptı daha ne olsun

nE gereksiz pahalı mı olum o sistem varya taş taş beğenmediysen ne diyim ben param yok diye yanıyorum yoksa gözüm kapalı alırım Abdullah abi yaptı daha ne olsun
Benim için gereksiz pahalı dostum gigabyte anakartından da hiö memnun kalmadım kullanmıştım bios sorunları yaşayıp durdum hayatta para vermem artık o karta 🤷🏻‍♂️

Kasa+1660s +SSD ekleyince 5 k oluyor sistem. 900 TL daha verebiliyorsan şayet el kapitan almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,198
Üyeler
189,988
Son üye
Samyeli
Geri