Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Cehape zihniyeti leş gibi bi şey zaten hojam.Şimdi gelir cehape zihniyeti bunuda kötüler
(80 yıllık akp liyim)
Cehape zihniyeti leş gibi bi şey zaten hojam.
(RTE benim.)
Bence KK Ak Partili RTE Chp'li.
Aynen Atatürk ve İsmert inönü ye ayyaş diyen bir bakanBence KK Ak Partili RTE Chp'li.
Aslında Tayyip AKP'lilere Atatürkçü görünmemek için öyle dedi gizli CHP'li kendisi.Aynen Atatürk ve İsmert inönü ye ayyaş diyen bir bakan
Ankara'ya ilk defa geliyor ...abi şahsen ben teknofestden sıkıldım hep tekrar
TEKNOFEST 2023, 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Ankara Etimesgut Havalimanı'nda yapılacak. Bu, TEKNOFEST'in Ankara'da ikinci kez düzenlenmesi olacak. İlki 2022 yılında yapılmıştı.Ankara'ya ilk defa geliyor ...![]()
Hayır 2022'de Samsun'da yapıldı.TEKNOFEST 2023, 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Ankara Etimesgut Havalimanı'nda yapılacak. Bu, TEKNOFEST'in Ankara'da ikinci kez düzenlenmesi olacak. İlki 2022 yılında yapılmıştı.
hocam sizi kandırmışlar![]()
Sorma ya ben sıkılmam ama özellikle tank ve zırhlı araçların başına torpille koyulan bilgisiz elemanlar baya fazla. Savunma sanayi ile eskiden bir süre uğraşmış tanıdığım bir abi vardı bunlarla tartışıyordu, elemanlar kendi bildiklerini savunuyorlarmış kendisi malum kişileri yalamadığı için bıraktığını söylemişti. Adamlar utanmasa başlangıç seviye zırhlı araçlar atom bombası dahi yemez demedikleri kalmış şaka gibi...abi şahsen ben teknofestden sıkıldım hep tekrar