VorleN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,776
Bende balıkesirde ikamet ediyorum. Firmayıda ziyaret etme imkanım oldu. Sistem toplama kısmındaki fiyatlarla hazır sistemlerdeki fiyatlar farklı. Anladığım kadarıyla firma tek üründen ziyade hazır sistem satışına ağırlık verip sistem üretiyor. Ancak gayet samimi çalışanlar falan o yönden problem yok. Eger toplamadıysan sistemini bir ziyaret edip görüş derim. Hazır sistemlerde güzel rakamlar var.Arkadaşlar PC toplamayı düşünüyorum teknogenetik in dükkanı olduğu için oradan almayı düşündüm ama fiyatlar aşırı pahalı geldi sizce de öyle değil mi kazık yemek istemiyorum PC:
Yinede kazık gamegaraj da 5.000 TL ye bulduğum sistem orada 6.500 TL civarı.Bende balıkesirde ikamet ediyorum. Firmayıda ziyaret etme imkanım oldu. Sistem toplama kısmındaki fiyatlarla hazır sistemlerdeki fiyatlar farklı. Anladığım kadarıyla firma tek üründen ziyade hazır sistem satışına ağırlık verip sistem üretiyor. Ancak gayet samimi çalışanlar falan o yönden problem yok. Eger toplamadıysan sistemini bir ziyaret edip görüş derim. Hazır sistemlerde güzel rakamlar var.