10.000 mi ?Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederimm şimdi benim istediğim 10000 TL ye klavye mouse monitör dahil kulaklık olmasada olur monitör en az 24 inç ve 1ms 144 hrzt olmak üzereeen iyi sistemi istiyorum render ve oyun için ama
Render varmış amd kışkış.Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederimm şimdi benim istediğim 10000 TL ye klavye mouse monitör dahil kulaklık olmasada olur monitör en az 24 inç ve 1ms 144 hrzt olmak üzereeen iyi sistemi istiyorum render ve oyun için ama
çok kazıkArkadaşlar merhaba sistem toplamak istiyorumm 10000 TL bir bütçem var ama bazı kriterlerim var tabi yani tam set klavyesinden mouse'undan kulaklığına monitörüne kadar ama şimdi istediğim sistemi topladığımda bu fiyat 10000 TL nin üzerine çıkıyor. İnstagramda gezerken bir site buldum teknogenetik adıyla istediğim sistemi bu fiyata veriyor 9600 TL gibi bir fiyat daha önce alışveriş yapan varmı tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirmi güvenebilirmiyim bu siteye ?
10.000 mi ?
O ramler azcık oc ile cl16 yapılabiliyor.Öncelikle, CL19 RAM tercih etmeyin 3600 MHz için, Aerocool KCAS PSU da tercih etmeyin.
İsterseniz 8000 lira civarına 3600 + RX5700XT +sıvı soğutma sistem toplanabilir tahminimce, kalan 2000 lira ile de monitör ve ekipman alırsınız.
İsterseniz müsait olduğum bir zamanda sistem önerisinde bulunabilirim.
Eski konularda mı gördünüz?Eğer trolse trol diyin dayak yemek istemiyorum.Troll ?
Pardon 10.000 tl sadece ekipman sandım az önce yaşlanıyorum galiba.Eski konularda mı gördünüz?Eğer trolse trol diyin dayak yemek istemiyorum.
Benim için çok iyi olurÖncelikle, CL19 RAM tercih etmeyin 3600 MHz için, Aerocool KCAS PSU da tercih etmeyin.
İsterseniz 8000 lira civarına 3600 + RX5700XT +sıvı soğutma sistem toplanabilir tahminimce, kalan 2000 lira ile de monitör ve ekipman alırsınız.
İsterseniz müsait olduğum bir zamanda sistem önerisinde bulunabilirim.