uygundur ama 1 ay kullanıp bir süre ara vermeni öneririm yada 15 gün kullanıp 15 gün ara vererek kullanmanı öneririmMerhaba dostlar kreatin kullanımı için 16-17 yaş uygun mudur
not: spora yeni başlayan biri için
Max 6 hafta kullanıp 1 hafta dinlenmen lazım. Yaş içinde genellikle 18 + önerirler fakat günlük dozu aşmadığın ve bir süre kullandıktan sonra ara verdiğin sürece bir şey olmaz.Merhaba dostlar kreatin kullanımı için 16-17 yaş uygun mudur
not: spora yeni başlayan biri için
ustam şimdi şöyle bir şey var bu sene lise sona geçtim ders de çalışmam lazım 1 2 ay spor salonuna gidip kreatin kullanmayı düşünüyorum sonra sporla beraber kreatini bıraksam nasıl olur bir sorun çıkarır mıMax 6 hafta kullanıp 1 hafta dinlenmen lazım. Yaş içinde genellikle 18 + önerirler fakat günlük dozu aşmadığın ve bir süre kullandıktan sonra ara verdiğin sürece bir şey olmaz.
1 2 aylık başlangıç sporu için kreatin kullanmana gerek yok yks den sonra adam gibi başlarsın sporaustam şimdi şöyle bir şey var bu sene lise sona geçtim ders de çalışmam lazım 1 2 ay spor salonuna gidip kreatin kullanmayı düşünüyorum sonra sporla beraber kreatini bıraksam nasıl olur bir sorun çıkarır mı