adamlar dolandırmak için site mi açmış şimdiÇamur atmak istemiyorum ama google da baktım hiç bir bilgi yok riske atmayın forumdan alışveriş yapan yoksa
Hocam bu devirde her şey yaparlar. Arkadaşların attıkları gibi yorumlar aynı anda atılmış ve kendileri yazmışlar gibi duruyoradamlar dolandırmak için site mi açmış şimdi![]()
İnanılır gibi değil ama evet. İşin komik yanı çok fazla belli olması. 2-3 dakika bizim dediklerimizi kenara bırakıp oku görürsün.adamlar dolandırmak için site mi açmış şimdi![]()
Aşırı fantastik bir siteymiş yahuAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bmw anahtarı falan göster knk öyle olmaz . Evlilik görüyorum .
Kızın iphone'a ( paraya ) özel sevgisi vardır öyle demeyin POMWEFPOWEMFPOEAşırı fantastik bir siteymiş yahuIphone 13 Pro Max ile evlenme teklifi mi edilir asdşlasdlkad
Ben evlilik teklifini ederken 15 bin verip pırlanta baget yüzük almıştım. Demek ki hata etmişim keşke daha önce açılsaymış bu siteKızın iphone'a ( paraya ) özel sevgisi vardır öyle demeyin POMWEFPOWEMFPOE
Valla bizde boşa almışız . Aşk ı asıl çözen insanlar bunlarmışBen evlilik teklifini ederken 15 bin verip pırlanta baget yüzük almıştım. Demek ki hata etmişim keşke daha önce açılsaymış bu site![]()