iyi fiyatmış yakalamış olsaydımda alamazdım 1 ay önce aldım ben kasayıEvet 15.999 TL'den bu sistem satıldı;
INTEL I5 12400F-RTX 3070 VENTUS 3X-B660M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 3070 VENTUS 3X-B660M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
aynısıokadar bekledik bekledik ocakta gelmez diye RX 6800 lü kasa aldık aradan 1 ay geçti tamda istediğim 3070ti lı sistem çıktı şaka gibi
tn3 mü aldın sende benim gibiaynen öyle gerçektende nasip
6800 kötü değil evet ayriyeten benim anakart 660 d4 plus ve kasayı 19 a almıştım, ekran kartının belleğide 16gb olması cabası
ancak nvidia olsa daha iyi gibiydi sanki
(3070 Tİ için 8gb bellek nedir abi ya)
aynen Corsair kasa olantn3 mü aldın sende benim gibi
benimde corsair aynı anlarda almışızaynen Corsair kasa olan
sonradan değiştirmişler Cooler Master yapmışlar kasayı
Geldi bile böyle sistemlerin iptali olmaz reis bilerek kampanyalı çıkartılan sistemler. Monitör ise hatalı üründü onunla kıyaslama bence.forumda öyle bişey gördüm millet yazmıştı vatanda 15liraya çıktı diye ama ya hemen stok bitmiş ya da ben geç gördüm baktığımda yoktu satın alanlara gitmiş mi acaba? iptal mevzusu olabiliyor geçende teknosa 1119 TL'ye monitör vermişti aldık iptal etti yanlış fiyat diye
Neden hatalı üründü? kaç kere çıkardılar stoğa 1 kere değil arada 2gün geçti tekrar aynı fiyata stoğa çıktıGeldi bile böyle sistemlerin iptali olmaz reis bilerek kampanyalı çıkartılan sistemler. Monitör ise hatalı üründü onunla kıyaslama bence.
Ürünün fiyatını ya bilerek reklam olsun diye ya da gerçekten yanlış giriyorlar o yüzden hatalı ürünNeden hatalı üründü? kaç kere çıkardılar stoğa 1 kere değil arada 2gün geçti tekrar aynı fiyata stoğa çıktı
16 ya aldım hocam, forumda da bayağı bir arkadaş aldı. B660 anakart 12400f işlemci ventus 3 fanlı 3070forumda öyle bişey gördüm millet yazmıştı vatanda 15liraya çıktı diye ama ya hemen stok bitmiş ya da ben geç gördüm baktığımda yoktu satın alanlara gitmiş mi acaba? iptal mevzusu olabiliyor geçende teknosa 1119 TL'ye monitör vermişti aldık iptal etti yanlış fiyat diye
ben kesinlikle reklam amaçlı olduğunu düşünüyorumÜrünün fiyatını ya bilerek reklam olsun diye ya da gerçekten yanlış giriyorlar o yüzden hatalı ürün
hayırlı olsun hocam harbiden iyi fiyattı özellikle içerikler çöp marka değil MSI kullanmışlar hep anakart 610 değilde 660 olması ayrı avantaj ileriye yönelik upgrade edebilirsin16 ya aldım hocam, forumda da bayağı bir arkadaş aldı. B660 anakart 12400f işlemci ventus 3 fanlı 3070