Neler Yeni

TEKNOPANDA-KARAKIZ sistemin darboğaz olması sıkıntı yaratır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
1080p de darboğaz olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
Bu arada bu nasıl sistem, 10 bin tllik sistemdeki anakarta bak 5 para etmez, sakın alma bunu parana yazık.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
1080p’de yapar.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bu darboğaz meselesinin çok abartıldığını düşünüyorum, onlarca test izledim, triple a oyunlarda genel olarak sorun olmuyor. Yetmediği yerde DSR ile 2K açarsınız.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Darboğaz çok sorun yaratır mı ?
Almanızı önermem, özelleştirmedeki iki anakart da 3060 Ti kalitesinde bir ekran kartı için mantıklı olmaz, ki 1080p de darboğaz da yaşayacaksınız. Bence 3060 Ti zorlamaktansa biraz daha düşük ama dengeli bir sistem çok çok daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu darboğaz meselesinin çok abartıldığını düşünüyorum, onlarca test izledim, triple a oyunlarda genel olarak sorun olmuyor. Yetmediği yerde DSR ile 2K açarsınız.
DSR'ın darboğaza etkisi var mı? Şahsen ben olduğunu zannetmiyorum, sistemimin 1080p, DSR 2K ve DSR 4K testlerini yaptım, işlemci-ekran kartı kullanımında aynı grafikte aynı oyunda değişkenlik olmadı. Asıl çözünürlüğüm 1080p onu da not düşeyim zaten belli de.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Almanızı önermem, özelleştirmedeki iki anakart da 3060 Ti kalitesinde bir ekran kartı için mantıklı olmaz, ki 1080p de darboğaz da yaşayacaksınız. Bence 3060 Ti zorlamaktansa biraz daha düşük ama dengeli bir sistem çok çok daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DSR'ın darboğaza etkisi var mı? Şahsen ben olduğunu zannetmiyorum, sistemimin 1080p, DSR 2K ve DSR 4K testlerini yaptım, işlemci-ekran kartı kullanımında aynı grafikte aynı oyunda değişkenlik olmadı. Asıl çözünürlüğüm 1080p onu da not düşeyim zaten belli de.
Tam olarak 2k görüntüsü ve performansı alınmıyor zaten, fakat hiç etkisi olmamasıda garipmiş.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Tam olarak 2k görüntüsü ve performansı alınmıyor zaten, fakat hiç etkisi olmamasıda garipmiş.
Hiç de demeyelim orası biraz keskin oldu haklısın, bir %5 civarı ekran kartı kullanım artışı oldu. Ve evet tam 2k görüntüsü değil, görüntü küçülüyor zaten ama özellikle denetim masasından tam böyle kötü görünmeyecek kenar yumuşatma yüzdesini bulmak çok zor. Hatta ben bulamadım bile 😅

Top Bottom