Neler Yeni

TEKNOQUEEN FPS TAHMİNİ [ACİL]

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Game boost ne oluyor? Ben açamıyor muyum? İlk defa bilgisayar alacağım pişman olmak istemiyorum.
Otomatik overclock yani. Açılıyor kendisi zaten kapalı tutmanı öneririm. Ama sistem güzel pişman olmazsın. Fakat geleceğe dönük olması açısından ben işlemciyi 3600 almanı öneririm.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Otomatik overclock yani. Açılıyor kendisi zaten kapalı tutmanı öneririm. Ama sistem güzel pişman olmazsın. Fakat geleceğe dönük olması açısından ben işlemciyi 3600 almanı öneririm.
Malesef ki hem stokta yok, hem de itopya bu kasayı özelleştirirken seçmeme izin vermiyor olsa bile. PSU 650Watt. En kötü ikisini birden satar, ikisini birden yenilerim ileride. Kasam iyi zaten önü full mesh.

kadioglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Furkan Kadıoğlu
Game boost ne oluyor? Ben açamıyor muyum? İlk defa bilgisayar alacağım pişman olmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AOC un bu modeli de 144Hz,IPS Panel ve 1Ms. Acer ler daha mı kalitelidir?
AOC daha kalitelidir. Fiyat açısından söyledim. 400 TL fark var atıyorum onu işlemciye ekleyebilirsiniz.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Malesef ki hem stokta yok, hem de itopya bu kasayı özelleştirirken seçmeme izin vermiyor olsa bile. PSU 650Watt. En kötü ikisini birden satar, ikisini birden yenilerim ileride. Kasam iyi zaten önü full mesh.
Hayırlı olsun o zaman güle güle kullan :)

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Çok teşekkür ediyorum iyi sabahlar, iyi forumlar.

Nereden kapatılıyor? Bu tür sorular için sistemi aldığımda yardımcı olursunuz değil mi?

Çok teşekkür ediyorum iyi sabahlar, iyi forumlar.

Nereden kapatılıyor? Bu tür sorular için sistemi aldığımda yardımcı olursunuz değil mi?
Veyahut, nden kapatayım?

@ensbhdr55 cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom