Neler Yeni

TEKNOSA 1.5 Aydır Paramı İade Etmiyor

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ahmet
arkadaşlar merhaba bazılarınız biliyordur forumda huawei kulaklık indirimi paylaşıldı teknosa üzerinden, ben bu kulaklığı yogunluktan dolayı ancak havale yöntemi ile alabildim. Bir kaç gün sonra siparisimi iptal ettiler (sanki ben goturup iade etmisim gibi gosterdiler) daha sonrasında ben bunları aradım benden iban istediler ilk papara ibanı verdim 1 hafta sonra kabul edilmedi bidaha iban verin dediler onu da verdim bayramda araya kaynamış bugun bir daha iban verdim ancak paranın gelecegine umidim yok. Sizce ne yapmalıyım teknosaya gitswm parayı elden verirler mi?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

redjohn

80+
O günden bu yana paran enflasyonda ortalama %3 değer kaybetti, dolarda ise %3,57'lik bir artış oldu. Teknosa'da paranı bir güzel işletti ve çocuğa bayram harçlığı verir gibi geri verecek sana. Ben olsam parayı gözden çıkarırdım, aradan 1 yıl da geçecek olsa güncel değeriyle geri almaya bakardım.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ahmet
thh daha uzun sürer muhtemelen dene gitsin ikisinide
O günden bu yana paran enflasyonda ortalama %3 değer kaybetti, dolarda ise %3,57'lik bir artış oldu. Teknosa'da paranı bir güzel işletti ve çocuğa bayram harçlığı verir gibi geri verecek sana. Ben olsam parayı gözden çıkarırdım, aradan 1 yıl da geçecek olsa güncel değeriyle geri almaya bakardım.
valla hem şikayetvara hem de thhye başvuruda bulunacağım hocamlar çok teşekkür ederim

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Mert
Böylesine büyük markalar, beceriksiz müşteri hizmetleri ve yönetimiyle itibarlarının zedelenmesine nasıl aldırış etmiyorlar anlamıyorum. Şikayetvar üzerinden konu açın, muhtemelen oradan size cevap verip işinizi çözeceklerdir.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Ahmet
Şikayetvar gibi platformlara yazarsan büyük ihtimalle paranı geri iade edecekler. Elinde yeterli seviyede kanıtlar mevcut ise, sessiz sedasız hukuki sürece girmen daha makul olur.
Böylesine büyük markalar, beceriksiz müşteri hizmetleri ve yönetimiyle itibarlarının zedelenmesine nasıl aldırış etmiyorlar anlamıyorum. Şikayetvar üzerinden konu açın, muhtemelen oradan size cevap verip işinizi çözeceklerdir.
şuanda şikayetvar üzerinden şikayet dilekçesi yazıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

maalesef hocam ya perişan oldum her gün aramaktan dolayı

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Joga Bonito
arkadaşlar merhaba bazılarınız biliyordur forumda huawei kulaklık indirimi paylaşıldı teknosa üzerinden, ben bu kulaklığı yogunluktan dolayı ancak havale yöntemi ile alabildim. Bir kaç gün sonra siparisimi iptal ettiler (sanki ben goturup iade etmisim gibi gosterdiler) daha sonrasında ben bunları aradım benden iban istediler ilk papara ibanı verdim 1 hafta sonra kabul edilmedi bidaha iban verin dediler onu da verdim bayramda araya kaynamış bugun bir daha iban verdim ancak paranın gelecegine umidim yok. Sizce ne yapmalıyım teknosaya gitswm parayı elden verirler mi?
teknosanın mağazaları ayrı internet mağazası ayrı. Yani parayı elden almak gibi bir şey mümkün değil. Müşteri hizmetlerini telefonda darla muhakkak alırsın paranı. Şikayet var a başlık açman da süreci hızlandırır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,349
Üyeler
172,074
Son üye
egeyssss
Top Bottom