dostum. vatan.itopya,gaminggen,incehesap ...Hocam nereden almamı tavsiye edersin? RX 580 iyi ekran kartı değil mi arkadaşım da da var.
Vatanda şuan fp sistem yok monitör lazımsa bunun yanına bi monitör alırsın güzel olur.Hocam vatandan alayım mı? Vatan da indirim yapmıyor bir tek teknosa indirim yapmış.
Hocam ben gaming gen den almayacağım. Elden alacağım öncelikle sıfır ve kaliteli istiyorum.PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.comOPTIMA-4060 / INTEL i3-13100F / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
OPTIMA-4060 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
güzel.Vatanda şuan fp sistem yok monitör lazımsa bunun yanına bi monitör alırsın güzel olur.
IMOLA-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-4060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarıdır. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
O attigin sisteme 22k verecegine gaming genin fiziksel magazasina otobusle git ordan elden al.Hocam ben gaming gen den almayacağım. Elden alacağım öncelikle sıfır ve kaliteli istiyorum.
Vatan da indirim yok o yüzden teknosaya baktım.dostum. vatan.itopya,gaminggen,incehesap ...
buralardan araştırabilirsin.
22k ya rx 580'li sistem mi olur?
rtx4060/rx7600 falan bak.
parana yazık etme..
buradan arkadaşlar şimdi sana güzel f/p sistemler paylaşacaktır...
hocam rica ediyorum f/p sistem atalım ayrıca adamın bütçesi 22kVatanda şuan fp sistem yok monitör lazımsa bunun yanına bi monitör alırsın güzel olur.
IMOLA-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-4060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarıdır. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
İşlemci 5500 değil 5600 zaten daha üstü gereksiz bu fiyata bu sistem, monitör lazım değilse 4060ti de alabilirsin.Hocam ben gaming gen den almayacağım. Elden alacağım öncelikle sıfır ve kaliteli istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci bir üst modeli. Ekran kartı ti serisi olsaymış tadından yenmez.
teknosadaki indirim degil bindirimVatan da indirim yok o yüzden teknosaya baktım.
Az önce 22 bindi bu neden 30 olmuş anlamadımhocam rica ediyorum f/p sistem atalım ayrıca adamın bütçesi 22k
Gayet güzel sistem. Alınır mı?