Neler Yeni

Teknosa iade almıyor

Tricepos

80+
Reaksiyon skoru
18
Teknosadan telefon aldım, beğenmedim. İade etmek için mağazaya gittim. Ürünü internetten almadığım için 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkımı kullanamıyorum. Ayrıca ürünü peşin aldığım için 7 günde cayma hakkımı da kullanamıyorum. Peki bunu nasıl iade edebilirim?

hocam yanlış bilmiyorsam 2 haftalık iade süreci sadece internet için geçerli ürünü incelemeden aldığımız icin

İade edemezsin. Sorun var vs vs gibi şeyler ile uğraşırsan zamanından çalarsın o kadar.

Direkt olarak mağazadan alışveriş yaptığınız için iade etme şansınız maalesef ki yok. Cayma hakkınız yalnızca mesafeli satışlarda geçerli, yani web'den almış olmalıydınız.

Bazı durumlarda mağaza inisiyatif alarak hediye çeki karşılığında iade alıyor, dilerseniz farklı bir mağazadan iade etmeyi de deneyebilirsiniz ancak çok düşük bir ihtimal.

Sim kart taktığınızda online alınan telefonlarda iade alınmıyor bildiğim kadarıyla.
Mağaza da teşhir ürünü olması lazım keşke alıp inceleseydiniz hocam

hocam mağazadan canlı canlı görüp seçerek aldığın için beğenmedim diye iade etme şansın olmuyor. internetten görmeden alsan olurdu

Almadan bakmadın mı? Keyfi iade kalmış olması lazım. Herkes alsın iade etsin o zaman
Ya 2. telefon olarak alacaktım hiç araştırmadım aslında. Teknosa çalışanından tavsiye aldım ama gerçekten çok kötüymüş. Satamazsam kullanıcam artık.

Ya 2. telefon olarak alacaktım hiç araştırmadım aslında. Teknosa çalışanından tavsiye aldım ama gerçekten çok kötüymüş. Satamazsam kullanıcam artık.
bayılerde bısey onerılıyorsa asla tercıh etmeyın satarlarsa ek para alıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,972
Üyeler
173,106
Son üye
Kuzey212121
Geri