❌İndirim Bitti! 🔥TRENDYOL NOTHİNG PHONE 1 9999 TL

Ön kamerası biraz daha iyi olsaymış var ya... Acayip keyifli bir cihaz. Android 15i yükleyene kadar 3 saat geçti 200 megabit internet hızı ile ama olsun 😁 Mükemmel cihaz ya. Anneme almıştım zaten.

Nothing telefonların bazı modellerinde zorunlu reklam vb. şikayetler duydum kısa bir zaman önce. Alacak olan arkadaşlar bunu bir araştırsın almadan önce.
Kilit ekranına küçük bir reklam gelecek diye biliyorum nothing açıklamıştı, ama bu telefonun olduğu sürüme gelmeyecekti sanırım. Güncellemesi kesildi çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ön kamerası biraz daha iyi olsaymış var ya... Acayip keyifli bir cihaz. Android 15i yükleyene kadar 3 saat geçti 200 megabit internet hızı ile ama olsun 😁 Mükemmel cihaz ya. Anneme almıştım zaten.
Ebeveynler için fazla klas bir telefon :kekw:

Muhtemelen yakında pazara düşecek. Tüm e-ticaret sitelerinde şanısını denedi, şimdi de teknoloji marketlerinde pazar yerine düşmüş. :)

3 tane aldım bende. Ebevenylere ve 1 tane da 2. iş telefonu olarak.

Telefonu baya araştırdım. Saf android olmasından dolayı 4-5 yıl sonra da arayüz hızında düşüş olacağını düşünmüyorum. Tek sıkıntı L1 sertifikası yok bununda sebebi netflix gibi bir firmanın önyükleme istemesi ve bunu da Nothing firmasının kabul etmemesinden kaynaklı. Bu sorun ne demek derseniz Netflixde HD içerik izleyemezsiniz. Diğer uygulamalarda sorunsuz izleme yapabilirsiniz.

Çözümü ise lineageos de olabilir. Cihaz android 15 yüklemesi aldıktan 2-3 yıl sonra isterseniz android 18-20ee güncelleyin. Zamanında note 8 ve note 8 pro kullandığımda custom romlar ile telefonu şaha kaldırıyordum.

Xiaominin güncelleme politikasının leşliği yüzünden bu fiyata alınmasını önereceğim tek telefon. Babam android 11- annem ise android 12 li redmi telefon kullanıyor. Güvenlik meselesini gündeme getiren malum arkadaşın ailesi hangi telefon kullanıyor merak ediyorum.

Pil kısmında ise üretim tarihi genellikle 11/22 gözüküyor telefonda. Yaklaşık 2.5-3yıllık bir kutu da bekleyiş geçirmiş bir telefon. Ben ortalama %5-10 arası bir kaybın olacağını düşünüyorum. Beni veya ailemi bu durum rahatsız etmez. Nothing servisi 1000tlye pil değişimi yapıyormuş fakat üretilen pilin tarihi öğrenmek lazım. Piyasa da üretimi durmuş iphone 12-13-14 alanlarda aynı durumdan müzdarip ama bilmiyorlar. Realme 12 pro vardı aynı fiyata dün. Realmenin ekranı-bataryası daha iyi olmasına rağmen saf android hızı ve kamera için np1 seçmiştim. Np1 kısmında yaşadığım en büyük sorun ise kılıf ve kırılmaz cam bulmak. Kılıf kısmında yurt dışından sipariş edeceğim büyük ihtimal. (2 tane orijinal kılıf sipariş ettim ama pek kaliteli değilmiş) Kırılmaz cam içinde 6.55 inçe uyan kırılmaz camları tercih edeceğim burada da tek sorun ön kamerayı camın kapatması. Ön kamera perf. da düşüş olacak ama ebevenylerim selfie çekinmedikleri için sorun olmaz. Ben de ana telefon ip17 kullandıgım için iş telefonu olarak np1 de bir sorun yaşamayacağım. Tek istediğim NFCnin stabil çalışması. İş gereği akşam 10dan sonra NFCyi sürekli kullanıyorum (yeni kanun gereği bankalarda bir işlem yapmak için NFT okutmamız gerekiyor)

Özetlersem:

Saf android hızı
Temiz reklamsız arayüz
Arka kamera kalitesi
Ortalama bir ekran boyutuna sahip olmasından dolayı ebevenylerimiz için iyi bir telefon olacağını düşünüyorum.

iphone 13 pro max koruyucu cam birebir uyuyormuş diye gördüm
1763012978292.webp

iphone 13 pro max 6.7 inç
nothing phone 1 ise 6.55 inç

yani uyacağını sanmıyorum

İphone air kırılmaz camı uyabilir (bir tık küçük kalabilir 1-2mm)
samsung m15 uyumlu olabilir 1mm fark var.
Samsung a25 uyumlu olabilir sadece kılıfınız köşeli ise sıkınıt yapabilir.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
iphone 13 pro max 6.7 inç
nothing phone 1 ise 6.55 inç

yani uyacağını sanmıyorum
ben bu adamın yalancısıyım:

13 Pro max uyuyorsa 14 Plus da uyar sanıyorum, çünkü Bim'de sattıkları koruyucunun üstünde ikisinin de adın yazıyor.

Son düzenleme:
ben bu adamın yalancısıyım:

13 Pro max uyuyorsa 14 Plus da uyar sanıyorum, çünkü Bim'de sattıkları koruyucunun üstünde ikisinin de adın yazıyor.
yanıldığımız nokta camların ekranı tamamen kaplamadıgı yönünde olabilir. 13pmxin yanlarını tam kapatmayan, np1 inkini kapatabilir.

Ahize kısmında %20lik bir kayıp gözüküyor. Onun dışında dışarıdan bakınca taşma yapmış gibi ama kılıfı oturunca taşma olmadığının kanaatına vardım. Yine de benim verdiğim modellerin kırılmaz camını almak yanların sıfıra sıfır olmasını önler daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü kalın ve çıkıntılı bir kılıfın 13pmx camına uygun olacağını düşünmüyorum

yanıldığımız nokta camların ekranı tamamen kaplamadıgı yönünde olabilir. 13pmxin yanlarını tam kapatmayan, np1 inkini kapatabilir.

Ahize kısmında %20lik bir kayıp gözüküyor. Onun dışında dışarıdan bakınca taşma yapmış gibi ama kılıfı oturunca taşma olmadığının kanaatına vardım. Yine de benim verdiğim modellerin kırılmaz camını almak yanların sıfıra sıfır olmasını önler daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü kalın ve çıkıntılı bir kılıfın 13pmx camına uygun olacağını düşünmüyorum
Deneyecek olursanız haber edersiniz ben de merak ediyorum

Ben bu telefonu 8 ay falan kullandım ön kamerası kötü yüzü tanıması da zor oluyo o yüzden bi de whatsappdan foto atarken donuyor.

Şu donma olayı ve önkamerası bu kadar kötü olmasa s23'e geçmeyecektim. iPhone14 den geçmiştim bi de düşünün yani :D

Eğer custom rom vs öyle şeyler varsa yüklenebilecek ben yükleyeceğim yoksa satcam bendeki 8/256

Ben bu telefonu 8 ay falan kullandım ön kamerası kötü yüzü tanıması da zor oluyo o yüzden bi de whatsappdan foto atarken donuyor.

Şu donma olayı ve önkamerası bu kadar kötü olmasa s23'e geçmeyecektim. iPhone14 den geçmiştim bi de düşünün yani :D

Eğer custom rom vs öyle şeyler varsa yüklenebilecek ben yükleyeceğim yoksa satcam bendeki 8/256
LineageOs 22 / 23 var deneyebilirsin ben denemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,400
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri