sinerjide 7000Ürün bitti muadili olur mu bilemem ama Gaming B650
hepsiburadasatıcı kımdı ?
şuan 7.549 dan satış devam ediyorİndirim bitmiş
Sepete eklenemiyor. 10.300tl olan satıcıya yönlendiriyor. Yani bitmiş hocam.şuan 7.549 dan satış devam ediyor
anladık sağlık olsun yine indirime girer insaallah hepimiz faydalanırızSepete eklenemiyor. 10.300tl olan satıcıya yönlendiriyor. Yani bitmiş hocam.
Alıntıyı görüntüle
Ben de yakın zamanda AM5'e geçicem. Daha önceden Amazonda 7000tl civarına düşmüştü kaçırmıştım. Bunu görünce heyecanlandım gene kaçırmışım. Özellikle Tomahawk bekliyorum şu an kullandığım anakart MSI ve memnunum diye.anladık sağlık olsun yine indirime girer insaallah hepimiz faydalanırız
Ben anakarttan başladım toplamaya ilk aldığım bu oldu şimdi ram ssd ve kasa bakıyorum işlemci 7600 alacağım insaallah ekran kartı en son o çok pahalıBen de yakın zamanda AM5'e geçicem. Daha önceden Amazonda 7000tl civarına düşmüştü kaçırmıştım. Bunu görünce heyecanlandım gene kaçırmışım. Özellikle Tomahawk bekliyorum şu an kullandığım anakart MSI ve memnunum diye.
Güzel fiyat, galiba ben bunu alıcam.Ben anakarttan başladım toplamaya ilk aldığım bu oldu şimdi ram ssd ve kasa bakıyorum işlemci 7600 alacağım insaallah ekran kartı en son o çok pahalı