Ben 70 TL'ye küçük boy aldım bunu da alsam saçma olur mu yani fuzuli harcama olur mu çünkü küçük boyu iade edemiyorum ürün elinize ulaştıktan 10 gün sonra diyor.Ne demek istedin tam anlamadım ama küçük boy mousepad yerine masa boy tercih ederim.
arjibili çekeydinDandik birşeydir ama aldım maksat almış olmak
yeterli bence800x300 rgb bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
30cm az değil mi bir de şuanki pad im 40cm qck+
60x30 ya da 80x30 alınca adresinize gönderiliemiyor diyor ama 25x35 alınca gönderiyor anlamadım bu niye böyleBöyle düz seçeneği de var yine vergisiz 34TL ye denk geliyor. 40x90cm;
https://tr.aliexpress.com/item/1005..._home.0.0.60ad1f573l5DAm&gatewayAdapt=glo2tur
Beyaz desenlisi de var yine aynı fiyat;
Büyük oyun Mouse Pad oyun büyük fare Mat bilgisayar kilitleme kenar MousePad 90x40cm klavye masası siyah ve beyaz fareler ped - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
RGB'lisi de var ama 30x80 ;
XXL RGB oyun Mouse Pad ejderha sümen HD siyah oyun aksesuarları büyük LED ıÅık Backlit pads PC bilgisayar halı ile arkadan aydınlatmalı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
stok bitmiştir adam 1 - 1 stok ekliyor ben de şimdi rgb 800x300 olanı aldım sayfayı yenile arada bir60x30 ya da 80x30 alınca adresinize gönderiliemiyor diyor ama 25x35 alınca gönderiyor anlamadım bu niye böyle
yok hocam 60x30 olan stokta var ama adresinize gönderilemiyor diyorstok bitmiştir adam 1 - 1 stok ekliyor ben de şimdi rgb 800x300 olanı aldım sayfayı yenile arada bir
evet öyleymiş 800x300 olanı kovalayın o zaman dediğim gibiyok hocam 60x30 olan stokta var ama adresinize gönderilemiyor diyor