-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Yaw arkadaşlar, 1'inde başlamıyor muydu zaten? Sadece 2'sine ertelenmedi mi?
Evet, 1inde toplantı var ondan sonra belli olacak.Yaw arkadaşlar, 1'inde başlamıyor muydu zaten? Sadece 2'sine ertelenmedi mi?
Bize hala haber verilmedi?
Sınavlar YİNE "GG"
İptal mi? Pazartesi değil mi?
Ertelenmiş galiba ya da iptal olmuş.
Sınav konularını isteyip sonraki gün atarım deyip 1 hafta sonra atan hocamız ne diyecek acaba
Tam defteri okumaya başlayacaktım.
@ZınK haber geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bize yazılı takvimi değişecek dendi, hala yeni program ortada yok
Sınavlar iptal olmaz diyenlere gelsin
Hayırlı olsun
İptal değil, erteleme.
Kesin ertelendi mi?
Daha haber yok bizde umarım gelir.
Yaw arkadaşlar, 1'inde başlamıyor muydu zaten? Sadece 2'sine ertelenmedi mi?
Evet, 1inde toplantı var ondan sonra belli olacak.
sevgili dostlar konu içeriğini de zaten güncelledim, sınıf hocamız duyuruları farklı bir yeri ile algıladığı için bizlere de yanlış bilgi vermiş sonradan duyuruyu "pazartesi günü sınav ertelendi bilim kurulu karar alıcak" diye değiştirdiBizim gruba 1 Mart'ta olamayacak diye duyuru yapıldı büyük ihtimal o gün bilim kurulu felan bir karar verecek ona göre yapılıp/yapılmayacak..
Sorun değil dostum bizde de pazartesi iptal edildi zatensevgili dostlar konu içeriğini de zaten güncelledim, sınıf hocamız duyuruları farklı bir yeri ile algıladığı için bizlere de yanlış bilgi vermiş sonradan duyuruyu "pazartesi günü sınav ertelendi bilim kurulu karar alıcak" diye değiştirdi
sizleri gereksiz yere heyecanlandırdığım için özür diliyorum ben de yanlış bilgi vermek istemezdim ama ben bana denileni sadece sizlerle paylaşmak istedim.