sonsigma10
80+
merhaba arkadaşlar 16 pro alacağım sahibindende böyle bir yer buldum 9 yıllık bir mağazaymış buradan alabilirmiyim yurtdışı cihazını sıkıntı çıkarmı nelere dikkat etmem lazım ?
Böyle yerlere güvenmenizi tavsiye etmemmerhaba arkadaşlar 16 pro alacağım sahibindende böyle bir yer buldum 9 yıllık bir mağazaymış buradan alabilirmiyim yurtdışı cihazını sıkıntı çıkarmı nelere dikkat etmem lazım ?
Toplama cihaza denk gelebilirsin Parana yazık olur.merhaba arkadaşlar 16 pro alacağım sahibindende böyle bir yer buldum 9 yıllık bir mağazaymış buradan alabilirmiyim yurtdışı cihazını sıkıntı çıkarmı nelere dikkat etmem lazım ?
hocam daha öncede 15 pro almıştım hemde mağazadan değil direkt adam satıyordu hiçbir sıkıntı çıkmadı bilemiyorum kapalı kutu olduğu sürece sıkıntı çıkmaz herhaldeBöyle yerlere güvenmenizi tavsiye etmem
nasıl anlıyıcam daha önce açılıp açılmadığınıToplama cihaza denk gelebilirsin Parana yazık olur.
Emin olur çıkar memlekette para kazanmak için çok çakallık yapan var adam kutuya öyle bir streç sarıyorki sanarsın sıfır telefon o dereceye geldi artık yanihocam daha öncede 15 pro almıştım hemde mağazadan değil direkt adam satıyordu hiçbir sıkıntı çıkmadı bilemiyorum kapalı kutu olduğu sürece sıkıntı çıkmaz herhalde
nereden alabiliirim pekiBöyle yerlere güvenmenizi tavsiye etmem
Çakalligi çakal yapınca çakallık anlaşılmıyorhocam daha öncede 15 pro almıştım hemde mağazadan değil direkt adam satıyordu hiçbir sıkıntı çıkmadı bilemiyorum kapalı kutu olduğu sürece sıkıntı çıkmaz herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl anlıyıcam daha önce açılıp açılmadığını
yok hocam örnek o zaten 1esim + 1fiziki alacağımÇift e sim alınmaz.
Ordada pahalı bu tarz mağazalar doğu bolgelerinden getiyor cihazlarıyok hocam örnek o zaten 1esim + 1fiziki alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında gürcistana gitmek en mantıklısı ama pederi bi ikna edemedim gidelim diye yoksa kesin ordan alırdım
gürcistanda vergi indirimi ile 38 e geliyor çok fark yokOrdada pahalı bu tarz mağazalar doğu bolgelerinden getiyor cihazları
Satıcıların kâr payı eklediğini unutmayın. Bahsettiğim taraflarda çok çok ucuza satılıyor cihazlargürcistanda vergi indirimi ile 38 e geliyor çok fark yok
evet biliyorum zamanında doğudan xiaomi 13 getittim sarı siteden çok ucuza geldiSatıcıların kâr payı eklediğini unutmayın. Bahsettiğim taraflarda çok çok ucuza satılıyor cihazlar