Telefon alacağım bir bakarmısınız

Böyle yerlere güvenmenizi tavsiye etmem
hocam daha öncede 15 pro almıştım hemde mağazadan değil direkt adam satıyordu hiçbir sıkıntı çıkmadı bilemiyorum kapalı kutu olduğu sürece sıkıntı çıkmaz herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toplama cihaza denk gelebilirsin Parana yazık olur.
nasıl anlıyıcam daha önce açılıp açılmadığını

hocam daha öncede 15 pro almıştım hemde mağazadan değil direkt adam satıyordu hiçbir sıkıntı çıkmadı bilemiyorum kapalı kutu olduğu sürece sıkıntı çıkmaz herhalde
Emin olur çıkar memlekette para kazanmak için çok çakallık yapan var adam kutuya öyle bir streç sarıyorki sanarsın sıfır telefon o dereceye geldi artık yani

nasıl anlıyıcam daha önce açılıp açılmadığını
Çakalligi çakal yapınca çakallık anlaşılmıyor

Çift e sim alınmaz.

Çift e sim alınmaz.
yok hocam örnek o zaten 1esim + 1fiziki alacağım

aslında gürcistana gitmek en mantıklısı ama pederi bi ikna edemedim gidelim diye yoksa kesin ordan alırdım

yok hocam örnek o zaten 1esim + 1fiziki alacağım

aslında gürcistana gitmek en mantıklısı ama pederi bi ikna edemedim gidelim diye yoksa kesin ordan alırdım
Ordada pahalı bu tarz mağazalar doğu bolgelerinden getiyor cihazları

Satıcıların kâr payı eklediğini unutmayın. Bahsettiğim taraflarda çok çok ucuza satılıyor cihazlar
evet biliyorum zamanında doğudan xiaomi 13 getittim sarı siteden çok ucuza geldi

fakat bu cihaz 40 bine yakın bu yüzden paramı riske atmam

Geri