Neler Yeni

Telefon alacağım bir bakarmısınız

Zzabuza

80+ Bronze
evet biliyorum zamanında doğudan xiaomi 13 getittim sarı siteden çok ucuza geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

fakat bu cihaz 40 bine yakın bu yüzden paramı riske atmam
Ben sana sarı siteden al demiyorum zaten

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Serkan Çorak
merhaba arkadaşlar 16 pro alacağım sahibindende böyle bir yer buldum 9 yıllık bir mağazaymış buradan alabilirmiyim yurtdışı cihazını sıkıntı çıkarmı nelere dikkat etmem lazım ?
Yurt dışı alma arkadaş. Yasanın değişip değişmeyecenin garantisi yok. İlla yurt dışı diyorsan server kayıt yapılabilecek telefonlardan al.

Yurt dışı alma arkadaş. Yasanın değişip değişmeyecenin garantisi yok. İlla yurt dışı diyorsan server kayıt yapılabilecek telefonlardan al.
iphonecuyum kameranın doğallığından dolayı eskiden s22 ultra vardı kamerasını beğenmiyordum tanıdıkta s24 ultra var gene beğenmiyorum

yasa değişemez çünkü yurtdışından gelen turistler var illa 4+4 olmak zorunda

ensareiz

80+ Silver
iphonecuyum kameranın doğallığından dolayı eskiden s22 ultra vardı kamerasını beğenmiyordum tanıdıkta s24 ultra var gene beğenmiyorum

yasa değişemez çünkü yurtdışından gelen turistler var illa 4+4 olmak zorunda
bende naparsam yapayım beğenmiyorum samsungun kamerasını çok donuk çekiyor

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,020
İsim
Sarp Yılmaz
Yasanın değişmesiyle bir alakası yok tek sim kullanım süresini 4 aydan daha düşüğe alamazlar emin ol , telefonda da çift sim olduğu taktirde hiçbir sorun yaşamazsın 8 ay kullanırsın.

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Serkan Çorak
Yasanın değişmesiyle bir alakası yok tek sim kullanım süresini 4 aydan daha düşüğe alamazlar emin ol , telefonda da çift sim olduğu taktirde hiçbir sorun yaşamazsın 8 ay kullanırsın.
Nasıl yasayla alakası yok? Daha düşüğe isteseler alırlar hatta kullandırmazlar bile ve yanında ben 4 ay boyunca 2 telefonla gezemem gezecek arkadaşlara başarılar dilerim.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,020
İsim
Sarp Yılmaz
Nasıl yasayla alakası yok? Daha düşüğe isteseler alırlar hatta kullandırmazlar bile ve yanında ben 4 ay boyunca 2 telefonla gezemem gezecek arkadaşlara başarılar dilerim.
Sen gezme kimsenin seni zorladığı yok.
kullandırmazlar gibi bir rüya yok herkes istediği gibi at koşturamaz o kadar da değil bunun sonuçları olacak ve merak etme hükümet ucu ona dokunan şeyi yapmaz , evet yasayı değiştirirler ama oturup azıcık düşünürsen bu yasayı daha da ellemenin hükümete bir yararı yok hatta zararı olur keza Turistleri de düşünmek zorundalar. 120 gün yabancı bir telefon için ideal bir kullanım süresidir daha da düşmez ki şu anda bile bir ton kayıt yolu var fakat ben öderim 30-40 bin fazla diyorsan hay hay kardeşim sana bir şey diyen yok güle güle kullan.

Top Bottom