Neler Yeni

telefon alirken ne yapmaliymi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
edo
arkadaslar karar verdim redmi note 8 pro alicam ama ben bu telefonu oyun icin aliyorum baska oyun icin ucuz telefon bulamadim mesela bilgisayarlarda gtc1660 falan ekran karti falan varya telefonlardada daha iyi oyun oynamak icin neye dikat etmeliyim anlayamadimki

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
arkadaslar karar verdim redmi note 8 pro alicam ama ben bu telefonu oyun icin aliyorum baska oyun icin ucuz telefon bulamadim mesela bilgisayarlarda gtc1660 falan ekran karti falan varya telefonlardada daha iyi oyun oynamak icin neye dikat etmeliyim anlayamadimki
gpu ve cpu gücüne tabi birde şarjına dikkat etmen lazım e birde ram kaç oda önemli :D

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yazdıklarınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor ve konuyu açmanız gerekenden çok farklı bir yere açmışsınız bir insan derdini anlatırken anadilini nasıl kullanamaz çok merak ediyorum, bilerek mi yapıyorsunuz anlamadım ki...

''Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Redmi Note 8 Pro alacağım. Telefonda ağırlıklı olarak oyun oynayacağım ama telefonun neye göre oyunlarda iyi performans verdiğini anlayabilirim? Bilgisayarlarda ekran kartı performansı beliriliyor iken telefonda benzeri hangi bileşen vardır ? Telefon alırken hangi bileşenin güçlü olmasına dikkat etmeliyim ve oyun oynamak için Redmi Note 8 Pro'dan ucuz başka bir telefon öneriniz var mıdır ?''

Bakın bu cümleleri kurmak çok zor değil.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Yazdıklarınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor ve konuyu açmanız gerekenden çok farklı bir yere açmışsınız bir insan derdini anlatırken anadilini nasıl kullanamaz çok merak ediyorum, bilerek mi yapıyorsunuz anlamadım ki....

Redmi Note 8 Pro alacağım. Telefonda ağırlıklı olarak oyun oynayacağım ama telefonun neye göre oyunlarda iyi performans verdiğini anlayabilirim? Bilgisayarlarda ekran kartı performansı beliriliyor iken telefonda benzeri hangi bileşen vardır ? Telefon alırken hangi bileşenin güçlü olmasına dikkat etmeliyim ve oyun oynamak için Redmi Note 8 Pro'dan ucuz başka bir telefon öneriniz var mıdır ?''

Kesinlikle. Katılıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
edo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdıklarınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor ve konuyu açmanız gerekenden çok farklı bir yere açmışsınız bir insan derdini anlatırken anadilini nasıl kullanamaz çok merak ediyorum, bilerek mi yapıyorsunuz anlamadım ki....

Bilgisayarlarda ekran kartı performansı beliriliyor iken telefonda benzeri hangi bileşen vardır ?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,396
İsim
kadir
RN 8 Pro 2700 TL'yi haketmiyor 150 daha verip RN 9 Pro alınız.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilgisayarlarda ekran kartı performansı beliriliyor iken telefonda benzeri hangi bileşen vardır ?
Bunu buraya değil konuyu açarken yazmanız gerekiyordu, bana cevap olarak değil. Başlığı ve derdinizi yazarken dilinizi dikkatli kullanın, emin olun çok zor bir şey değil.

Screenshot_2.png

''Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?''

Yada en azından şu başlığa dikkat edin konuyu açarken ''yapmaliyimi'' nedir ?

''Telefon Alırken Ne Yapmalıyım ?''

Ayrıca @kad1RRR 'in de dediği gibi biraz daha koyup Redmi Note 9 Pro alın.

Top Bottom