Telefon alırken nelere dikkat ediyorsunuz

En iyi kamerayı isteriz ama foto bile çekmeyiz. En iyi işlemci en büyük ram isteriz ama instagramdan başka uygulama kullanmayız. Bence telefonda en önemli özellik "alo" denilebilmesi gerisi boş muhabbet gibi geliyor bana. Para ile çok iyi yatırımlar yapıyorum. Size de tavsiyem bundan yana olur.
Valinordaki elfler hangi coini öneriyor altcoin sezonunda ucacak olan? Bu arada eru ya selam olsun 😅

Ekranı, telefonu dizi film izlemek harici bir şeyde kullanmıyorum.

Ben telefon baktığımda baktığım ilk şey işlemcisidir. Eğer işlemcisi fiyatını haketmez ise direkt es geçerim

Ardından işletim sistemi ve bataryaya bakarım.
Kamera çok önceliğim değildir ama kötü de olmasın isterim.

Siz nelere dikkat ediyorsunuz?
İşlemci , panel ve çözünürlüğe dikkat ederim.

Ben telefon baktığımda baktığım ilk şey işlemcisidir. Eğer işlemcisi fiyatını haketmez ise direkt es geçerim

Kamera Ve Ekran Hz

İyi bir kriter olmadığını farkındayım fakat iPhone olması benim için önemli tabii değmeyecek bir ürüne de fiyatı ne olursa olsun vermem ama telefon alacaksam ilk iPhone bakarım bulamazsam uygun bir şey Android tarafında işlemci ve akıcılığı ön planda olan bir telefon bakarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi kamerayı isteriz ama foto bile çekmeyiz. En iyi işlemci en büyük ram isteriz ama instagramdan başka uygulama kullanmayız. Bence telefonda en önemli özellik "alo" denilebilmesi gerisi boş muhabbet gibi geliyor bana. Para ile çok iyi yatırımlar yapıyorum. Size de tavsiyem bundan yana olur.
Evet zamanında bu durumu hem telefonum hem laptop için yapmıştım ama şu an bakıyorum ki o kadar da çok kullanmıyormuşum aslında.
biraz gözümüz doymuyor alırken herhalde.

Snapdragon olması birinci öncelik

İyi bir kriter olmadığını farkındayım fakat iPhone olması benim için önemli tabii değmeyecek bir ürüne de fiyatı ne olursa olsun vermem ama telefon alacaksam ilk iPhone bakarım bulamazsam uygun bir şey Android tarafında işlemci ve akıcılığı ön planda olan bir telefon bakarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet zamanında bu durumu hem telefonum hem laptop için yapmıştım ama şu an bakıyorum ki o kadar da çok kullanmıyormuşum aslında.
biraz gözümüz doymuyor alırken herhalde.

Evet hocam o yüzden bende telefon yerine yatırım yapmaya başladım. Ortalama ikinci el bir telefon alıp uzun süreler güncelleme bitene kadar kullanıyorum. Uzun süreler yeni telefon almadığım içinde gereksiz masrafım olmuyor. Bu parayı altına çevirip bekletiyorum. 12 senede harika arsalar aldım. Bazı aldığım arsalar şimdi o kadar değerlendi ki anlatamam. Daha önceleri 3-4 son model telefon eden arsama şu anda 10-15 son model telefon ediyor. 1-2 sene yerinde sayan daha sonraları ise değeri düşen bir alete para vermiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,920
Üyeler
185,975
Son üye
MrSpy14
Geri