Yardım Telefon almak istiyorum ama kartım da taksit olmuyor ve peşin de ödeyemiyorum.

Reaksiyon skoru
61
Telefonum eskidiği için yeni bir telefon almaya karar verdim. Gittim mağazaya redmi note 10 pro almaya karar verdim sonra sordum kaç taksit oluyo diye işte orda patladım taksit olmuyor peşin olur dediler ben de de o kadar para yok sonra gittim evkura bu sefer de aradığım model yok internetten alıyım dedim taksit var ama kartıma yok ne yapıcağımı bilmiyorum bi yolunu bilen var mı ?

Telefonum eskidiği için yeni bir telefon almaya karar verdim. Gittim mağazaya redmi note 10 pro almaya karar verdim sonra sordum kaç taksit oluyo diye işte orda patladım taksit olmuyor peşin olur dediler ben de de o kadar para yok sonra gittim evkura bu sefer de aradığım model yok internetten alıyım dedim taksit var ama kartıma yok ne yapıcağımı bilmiyorum bi yolunu bilen var mı ?
nasıl taksit var hepsiburadaya baktım ben bugün karta taksit seçeneği yoktu

sağolun hiç anlamıyorum telefon işlerinden ilk telefonumu babam almıştı taksit olmadığını bilmiyordum 2014 ten beri yokmuş ne yapıcağımı bilmiyorum.
tek seçenek peşin alıp bankadan taksit yapmak yada kredi kullanmak

imkanı dahi yok mu hiç ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iş bankası taksit yapar mı ?
peşin alıp bankanın kendi taksidini kullanabilirsin ama yinede bi bankayı arayıp sorman daha garanti

bir şey daha sormak istiyorum peşin alırken tüm paranın kartta olması gerekmez mi zaten olsa direk alırdım telefonu sıkıntı orda.
banka kartı değil bak kredi kartı benim kartın limiti 17k ama para benim değil bankanın parası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,419
Üyeler
174,367
Son üye
Neocravle
Geri