Neler Yeni

Telefon almayı düşünüyorum ve bi kaç aklıma takılan şeyleri sormak istedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emircan Bellek
ben 10 yılı aşkın süredir iphone kullanıyorum daha 4-5 yıl olmadan şarjı dahi sorun yaratmıyo öyle diyim maşallahı var yani
xr kullanıyorum şuan ama gün içinde navigasyon vs cok kullandıgım için sürekli şarjda tutmam gerekiyor ve yormaya başladı bu durum beni

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
valla hocam 2800 civarı bi fiyatı varmış git bataryayı değiştirt üstüne bi de powerbank al telefona zarar vermeyecek 4k civarı bi fiyata seni bi 2-3 yıl daha götürür aslanlar gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emircan Bellek
valla hocam 2800 civarı bi fiyatı varmış git bataryayı değiştirt üstüne bi de powerbank al telefona zarar vermeyecek 4k civarı bi fiyata seni bi 2-3 yıl daha götürür aslanlar gibi
kameramın camı flanda çatladı mide bulandırmaya başladı anlayacagın o yüzden yöneldim yd telefona en azından ucuza alayım buda dursun köşede diye

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
valla sen bilirsin tabi ama iostan androide geçmek bence bi tık zor seni bilemem tabi de. özellikle xr gibi üst segment bi telefondan yani. attan inip eşeğe binmek gibi olur. umarım gönlünce olsun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emircan Bellek
valla sen bilirsin tabi ama iostan androide geçmek bence bi tık zor seni bilemem tabi de. özellikle xr gibi üst segment bi telefondan yani. attan inip eşeğe binmek gibi olur. umarım gönlünce olsun :)
zorlanacagımı biliyorum ama alışılmıcak değiller androidde cok kullandım :D

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
ben apple ekosistemine sahibim saat telefon kulaklık olarak. yani aralarındaki uyumdan tut iosun sundukları. bilemiyorum fiyat tabi büyük etmen ama zor olucak :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom