ayıcık bombo
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Bence sahibindende sat yenisini al derimsahıbındende cok rahat gıder telefonculara gıtmez tabı o fıyata yanı aldıgım yer bunları dıyo sorun olmıcagını
Bence sahibindende sat yenisini al derimsahıbındende cok rahat gıder telefonculara gıtmez tabı o fıyata yanı aldıgım yer bunları dıyo sorun olmıcagını
adam esnaf hocam, işine ne geliyorsa onu diyor. ben olsam satardım hocam.sahıbındende cok rahat gıder telefonculara gıtmez tabı o fıyata yanı aldıgım yer bunları dıyo sorun olmıcagını
hocam pekı bu dırenc harıc mesela ne olmus olabılır yenı cıhaz sonucta yanı cıkalı 3 ay oldu alıp parca sokup yenı takcak hallerıde yokkıadam esnaf hocam, işine ne geliyorsa onu diyor. ben olsam satardım hocam.
Bende satardımadam esnaf hocam, işine ne geliyorsa onu diyor. ben olsam satardım hocam.
Yd olması neyi değiştiriyor benim arkadaşıma poco x6 pro almıştık tanıdıktan arkadaş telefonu beğenmedi geri verdi satıcıda kabul etti satıcıya göre değişir ha tabi bizim arkadaş verip daha üst model telefon almıştı ama aşırı bi fark olucağını sanmıyorum aldığı yer tanıdıksa zaten verip değişmesini söyledim ondanYd telefon nasıl ıade etsın
hocam sen 1 saatır aynı seylerı soyluyosun lutfen daha mesaj atma bu konuyaBende satardım
Tamamda yani satman en mantıklısı ondanhocam sen 1 saatır aynı seylerı soyluyosun lutfen daha mesaj atma bu konuya
dırencte neden bozulma oluyokı yanlıs ustalıktanmıbırsey olmuyor zaten işi bılen bırıne yaptırmak gerek
Çogunluk satıcı ıade almaz hocam. Arkadası suclarlar bıde sen acmıssın dıyeYd olması neyi değiştiriyor benim arkadaşıma poco x6 pro almıştık tanıdıktan arkadaş telefonu beğenmedi geri verdi satıcıda kabul etti satıcıya göre değişir ha tabi bizim arkadaş verip daha üst model telefon almıştı ama aşırı bi fark olucağını sanmıyorum aldığı yer tanıdıksa zaten verip değişmesini söyledim ondan
Çogunluk satıcı ıade almaz hocam. Arkadası suclarlar bıde sen acmıssın dıyeYd olması neyi değiştiriyor benim arkadaşıma poco x6 pro almıştık tanıdıktan arkadaş telefonu beğenmedi geri verdi satıcıda kabul etti satıcıya göre değişir ha tabi bizim arkadaş verip daha üst model telefon almıştı ama aşırı bi fark olucağını sanmıyorum aldığı yer tanıdıksa zaten verip değişmesini söyledim ondan
Bende ondan tanıdıksa dedimde neden iki kere yazdınız?Çogunluk satıcı ıade almaz hocam. Arkadası suclarlar bıde sen acmıssın dıye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çogunluk satıcı ıade almaz hocam. Arkadası suclarlar bıde sen acmıssın dıye
dediğiniz gibi muhtemelen dediğin gibi bir şey olamamıştır ama içi açılmış cihaz herzaman bir kumar hocam ve bu kumar oynamaya değmez hocam bu benim düşüncem. Ha eğer dersinizki kullanmaya devam edeceğim saygı duyarım hocam.hocam pekı bu dırenc harıc mesela ne olmus olabılır yenı cıhaz sonucta yanı cıkalı 3 ay oldu alıp parca sokup yenı takcak hallerıde yokkı
Bunu bende bilmiyorum. Zor bir işlem degil.dırencte neden bozulma oluyokı yanlıs ustalıktanmı
oto gonderdı hocamBende ondan tanıdıksa dedimde neden iki kere yazdınız?