Hocam yani bilemedim ki, 6-7 senelik telefon neredeyse. Pek çözümü yok gibi.Telefonum iPhone 6 Pugb çok aşırı kasıyor her 30 dakikada oyundan atıyor bu kasmaya çözüm var mı çok sıklıdım artık bu kasmadan
İphone 7 bile oyunda çok ısınıyor ve uzun süre PUBG oynatmıyor.Telefonum iPhone 6 Pugb çok aşırı kasıyor her 30 dakikada oyundan atıyor bu kasmaya çözüm var mı çok sıklıdım artık bu kasmadan
6nın piyasası hala 700 800 tl civarı. Satıp bir Xiaomi a2 lite 32/3 gb alın rahat rahat oynayın.Telefonum iPhone 6 Pugb çok aşırı kasıyor her 30 dakikada oyundan atıyor bu kasmaya çözüm var mı çok sıklıdım artık bu kasmadan
2. Elden bahsediyordum isterseniz güvenli ödemeli şekilde bir iki ilan atabilirim1900 TL
Hocam 6 artık çook eski bir telefon ve siz kalkmış onunla pubg oynamaya çalışıyorsunuz. Kasması canlıların nefes alması kadar normal. Bence telefona daha çok eziyet etmeyin. Oyun oynamamaya çalışın yeni telefon alana kadar.Telefonum iPhone 6 Pugb çok aşırı kasıyor her 30 dakikada oyundan atıyor bu kasmaya çözüm var mı çok sıklıdım artık bu kasmadan
Şuan telefon alamam zaten bunu alalı 1 ay oldu seneye inşallah poco f3 alacağım2. Elden bahsediyordum isterseniz güvenli ödemeli şekilde bir iki ilan atabilirim
Ben günde 8 saat oynuyorum dayanamam oynamadanHocam 6 artık çook eski bir telefon ve siz kalkmış onunla PUBG oynamaya çalışıyorsunuz. Kasması canlıların nefes alması kadar normal. Bence telefona daha çok eziyet etmeyin. Oyun oynamamaya çalışın yeni telefon alana kadar.
Saçmalama iPhone 6s hâlâ güncelleme IOS 15 alıyor ve hâlen de hızlı. Güncelleme almayanlar artık yavaş kalabilir düzgün çalışmayabilir. Androidlere bak önce.Iphone 6 ram olarak ve işlemci olarak artık fazlasıyla eskidi. İphone 6 güncelleme de almıyor artık sanırım. Ayrıca iphone eski telefonlarını yavaşlatıyorda bence kasmanın nedeni normal. Bir şey değişeceğini sanmıyorum sıfırlansa bile
6s ve 6 farklı işlemcileri kullanıyor. 6s'in güncelleme aldığını biliyorum.Bahsedilen telefon 6 olduğu için ben de onun hakkında yorum yaptım.Saçmalama iPhone 6s hâlâ güncelleme IOS 15 alıyor ve hâlen de hızlı. Güncelleme almayanlar artık yavaş kalabilir düzgün çalışmayabilir. Androidlere bak önce.
Kimden aldıysanız kazık yemişsiniz bence. Bu zamanda iPhona 6 kesinlikle alınmaz.Şuan telefon alamam zaten bunu alalı 1 ay oldu seneye inşallah poco f3 alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben günde 8 saat oynuyorum dayanamam oynamadan