Neler Yeni

Telefon aşırı kasıyor

Berke19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Berkehan Yıldız
Telefonum iPhone 6 Pugb çok aşırı kasıyor her 30 dakikada oyundan atıyor bu kasmaya çözüm var mı çok sıklıdım artık bu kasmadan😥😥😥

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Iphone 6 ram olarak ve işlemci olarak artık fazlasıyla eskidi. İphone 6 güncelleme de almıyor artık sanırım. Ayrıca iphone eski telefonlarını yavaşlatıyorda bence kasmanın nedeni normal. Bir şey değişeceğini sanmıyorum sıfırlansa bile

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Telefonum iPhone 6 Pugb çok aşırı kasıyor her 30 dakikada oyundan atıyor bu kasmaya çözüm var mı çok sıklıdım artık bu kasmadan😥😥😥
İphone 7 bile oyunda çok ısınıyor ve uzun süre PUBG oynatmıyor.
6 nın böyle olması normal, ki 7-8 senelik telefon.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
iphone 6 lar iyice eskimeye başladı çok bir çözümü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
6nın piyasası hala 700 800 tl civarı. Satıp bir Xiaomi a2 lite 32/3 gb alın rahat rahat oynayın.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Hocam 6 artık çook eski bir telefon ve siz kalkmış onunla pubg oynamaya çalışıyorsunuz. Kasması canlıların nefes alması kadar normal. Bence telefona daha çok eziyet etmeyin. Oyun oynamamaya çalışın yeni telefon alana kadar.

Berke19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Berkehan Yıldız
2. Elden bahsediyordum isterseniz güvenli ödemeli şekilde bir iki ilan atabilirim
Şuan telefon alamam zaten bunu alalı 1 ay oldu seneye inşallah poco f3 alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 6 artık çook eski bir telefon ve siz kalkmış onunla PUBG oynamaya çalışıyorsunuz. Kasması canlıların nefes alması kadar normal. Bence telefona daha çok eziyet etmeyin. Oyun oynamamaya çalışın yeni telefon alana kadar.
Ben günde 8 saat oynuyorum dayanamam oynamadan

Nachi

80+ Platinum
Iphone 6 ram olarak ve işlemci olarak artık fazlasıyla eskidi. İphone 6 güncelleme de almıyor artık sanırım. Ayrıca iphone eski telefonlarını yavaşlatıyorda bence kasmanın nedeni normal. Bir şey değişeceğini sanmıyorum sıfırlansa bile
Saçmalama iPhone 6s hâlâ güncelleme IOS 15 alıyor ve hâlen de hızlı. Güncelleme almayanlar artık yavaş kalabilir düzgün çalışmayabilir. Androidlere bak önce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Saçmalama iPhone 6s hâlâ güncelleme IOS 15 alıyor ve hâlen de hızlı. Güncelleme almayanlar artık yavaş kalabilir düzgün çalışmayabilir. Androidlere bak önce.
6s ve 6 farklı işlemcileri kullanıyor. 6s'in güncelleme aldığını biliyorum.Bahsedilen telefon 6 olduğu için ben de onun hakkında yorum yaptım.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Şuan telefon alamam zaten bunu alalı 1 ay oldu seneye inşallah poco f3 alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben günde 8 saat oynuyorum dayanamam oynamadan
Kimden aldıysanız kazık yemişsiniz bence. Bu zamanda iPhona 6 kesinlikle alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,405
Üyeler
161,283
Son üye
alemdar1655
Top Bottom