Neler Yeni

telefon camını değiştirdim ancak renk soluk

PienX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Batın
telefonun üst camını değiştirdim çatladı diye telefonu az önce elime aldım verirken ki canlılık yoktu acaba ekran daha tam olarak oturmadığı veya yapışmadığı için mi öyle şuan ekranda lastikler takılı yapışmasını bekliyorum iç ekran değişmedi sadece cam değişti renk soluk neden olabilir ?

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
telefonun üst camını değiştirdim çatladı diye telefonu az önce elime aldım verirken ki canlılık yoktu acaba ekran daha tam olarak oturmadığı veya yapışmadığı için mi öyle şuan ekranda lastikler takılı yapışmasını bekliyorum iç ekran değişmedi sadece cam değişti renk soluk neden olabilir ?
Jelatin olabilir mi üstünde ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Açtığınız konu silinmiş.
O fotoğrafı buraya tekrar atın isterseniz arkadaşlar da yorum yapsın.

Sıkıntı var sizin telefonda. Galiba komple paneli değişmişler.
Sağdakinin AMOLED panel olması mümkün değil, siyahlar o şekilde görülmez AMOLED panelde.
Taktırdığınız yere götürmelisiniz.

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Yan sanayi camlarda olur bu genellikle ama yan sanayininde a kalitesi var sizinki b kalite gibi

PienX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Batın
Sağdaki çakma panel, telefoncu sizi dolandırmaya çalışmış.
yarın gidip haddini bilderecğimden şüpheniz olmasın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yan sanayi camlarda olur bu genellikle ama yan sanayininde a kalitesi var sizinki b kalite gibi
cam ile ekran farklı şeyler ben ekran değişimi talep etmedim ben cam değişimi talebinde bulundum orjinal süper amoled ekranı söküp üstüne IPS yada çakma bir ekran taktıklarını bana bildirmediler

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
yarın gidip haddini bilderecğimden şüpheniz olmasın :)
İlk anlayışlı dilden anlatın, beni dolandırmaya çalıştığınızı zannettiniz ama başaramadınız diye sonra suyuna girin yeni panel taksın.

PienX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Batın
İlk anlayışlı dilden anlatın, beni dolandırmaya çalıştığınızı zannettiniz ama başaramadınız diye sonra suyuna girin yeni panel taksın.
aldığı paneli yiyorsa takmasın ::)

PienX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Batın
telefonu sabah açtığımda renkler eskisi gibi siyah siyahtı süper amoled gibiydi yani ancak sonra yeniden eski soluk rengine döndü sorun ne olabilir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,499
Üyeler
167,670
Son üye
ElvanC
Top Bottom