Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,158
Babamda redmi 10 2022 var. Evet işlemcisi güçlü değil hatta çok güçsüzde ama ilk başlarda böyle değildi. Son 1 aydır falan aşırı yavaşladı. Chorumu bile zor açıyor candy crashı ancak oynatıyor. 2 saniye çıkıp girince baştan başlıyor. Candy crushta ısınınca arayan olunca telefon çalıyor ama yanıtlama şeyi gelmiyor. Kim arıyor onu bile göremiyoruz. Oyundan çıkınca 2 saat sonra geliyor. Sonra oyuna gir yapınca oyunda baştan başlıyor vs. Telefonda fazla uygulama yok hatta baya bir boş alan var. 1 2 bankacılık uygulaması birde candy crush gibi 2 tane oyun. Bunun sebebi nedir virüs vs. Olabilir mi? Virüsse( ben sanmıyorum pek bence ömrü bu kadarmış) sıfırlayınca geçer mi? Yoksa miyadı mı doldu?
Eski telefonu honor 8c bile daha hızlı. (bu arada bu telefonun yazılımı baya hoşuma gitti kamera arayüzü falan. Evet iyi bir tel değil şuan iş görsün diye kullanıyorum ve hoşuma gitti.)
Eski telefonu honor 8c bile daha hızlı. (bu arada bu telefonun yazılımı baya hoşuma gitti kamera arayüzü falan. Evet iyi bir tel değil şuan iş görsün diye kullanıyorum ve hoşuma gitti.)