Telefon dan PC ye format atmak için USB ye win 10 ISO indirdim telefon dan şimdi geri kalan işi nasıl yapcam bios dan USB 1 ci olarak seçip ondan sonra BIOS dan cıkıp mı yapcaz format ı nasıl yapcaz bilgilendirin beni hocalarım
Usbye rufusla yazman lazım yaptın mıTelefon dan PC ye format atmak için USB ye win 10 ISO indirdim telefon dan şimdi geri kalan işi nasıl yapcam bios dan USB 1 ci olarak seçip ondan sonra BIOS dan cıkıp mı yapcaz format ı nasıl yapcaz bilgilendirin beni hocalarım
EtwBIOS'tan USB'yi 1.seçenek yapın. Size yardımcı olacağım.
Evet ama onla yapmadım ıso2usb ile yaptımUsbye rufusla yazman lazım yaptın mı
Eyw reisBIOS'dan boot ayarlarına gelin ve 1. olarak usb'nizi seçin. Kaydedip çıkın. PC kendini tekrardan açacaktır. İndirdiğiniz yere göre vs. değişiklik gösterebilir. Kurmak istediğiniz diski seçin ve devam et diyin. (Karşınıza gelecek diskleri seçip "sil"'e basmazsanız iki farklı işletim sistemi kurulu olarak kullanırsınız bilgisayarı. En sağlıklısı bütün diskleri seçip tek tek "sil"' e tıklayıp son 1 disk kalınca da onu seçip devam etmektir.) Sonrasında klasik windows kurulum ekranı gelir. İsteğinize bağlı birkaç seçenek sorulur. Yani gerisi basit. Atladığım nokta varsa yazın direkt cevap veririm.