Neler Yeni

Telefon dan USB win 10 yükledim napmalıyım

Batu82719

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan
Telefon dan PC ye format atmak için USB ye win 10 ISO indirdim telefon dan şimdi geri kalan işi nasıl yapcam bios dan USB 1 ci olarak seçip ondan sonra BIOS dan cıkıp mı yapcaz format ı nasıl yapcaz bilgilendirin beni hocalarım

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,060
İsim
Qwerty1029384756
BIOS'tan USB'yi 1.seçenek yapın. Size yardımcı olacağım.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
EmreE
Telefon dan PC ye format atmak için USB ye win 10 ISO indirdim telefon dan şimdi geri kalan işi nasıl yapcam bios dan USB 1 ci olarak seçip ondan sonra BIOS dan cıkıp mı yapcaz format ı nasıl yapcaz bilgilendirin beni hocalarım
Usbye rufusla yazman lazım yaptın mı

goygoy.x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Nurettin Düz
BIOS'dan boot ayarlarına gelin ve 1. olarak usb'nizi seçin. Kaydedip çıkın. PC kendini tekrardan açacaktır. İndirdiğiniz yere göre vs. değişiklik gösterebilir. Kurmak istediğiniz diski seçin ve devam et diyin. (Karşınıza gelecek diskleri seçip "sil"'e basmazsanız iki farklı işletim sistemi kurulu olarak kullanırsınız bilgisayarı. En sağlıklısı bütün diskleri seçip tek tek "sil"' e tıklayıp son 1 disk kalınca da onu seçip devam etmektir.) Sonrasında klasik windows kurulum ekranı gelir. İsteğinize bağlı birkaç seçenek sorulur. Yani gerisi basit. Atladığım nokta varsa yazın direkt cevap veririm.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Anonim Ankh
sanırım USB'ye iso dosyasını direkt taşıdın, eğer doğru anladıysam devamında bilgisayara rufus yazılımını indirmen lazım ve USB'deki iso dosyasını bilgisayara atıp rufus yazılımı ile iso dosyasını USB'ye yazdırman lazım.

Batu82719

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usbye rufusla yazman lazım yaptın mı
Evet ama onla yapmadım ıso2usb ile yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

BIOS'dan boot ayarlarına gelin ve 1. olarak usb'nizi seçin. Kaydedip çıkın. PC kendini tekrardan açacaktır. İndirdiğiniz yere göre vs. değişiklik gösterebilir. Kurmak istediğiniz diski seçin ve devam et diyin. (Karşınıza gelecek diskleri seçip "sil"'e basmazsanız iki farklı işletim sistemi kurulu olarak kullanırsınız bilgisayarı. En sağlıklısı bütün diskleri seçip tek tek "sil"' e tıklayıp son 1 disk kalınca da onu seçip devam etmektir.) Sonrasında klasik windows kurulum ekranı gelir. İsteğinize bağlı birkaç seçenek sorulur. Yani gerisi basit. Atladığım nokta varsa yazın direkt cevap veririm.
Eyw reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,085
Üyeler
165,282
Son üye
tairsanchez
Top Bottom