Neler Yeni

Telefon değiştirme tavsiyesi 3-4 bin tl aralığı

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Bu aralar Redmi serisine bulaşma Xiaomi Redmi serisini biraz boşladı ve üstelik Xiaomi'nin alt segment firması.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,412
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kanka arkadaş daha yeni redmi note 9 pro aldı gayet memnun ne açıdan boşladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spesifik bi önerin var mı kankam
Ben de Redmi Note 8 var artık yavaşlama belirtileri göstermeye başladı ara bir yapıyor oyununu, üstelik hala Android 10 ve MIUI 12 gelmedi sorunları var o yüzden göndermiyoruz diyorlar ama hala bir icraatini göremedik.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Ben de Redmi Note 8 var artık yavaşlama belirtileri göstermeye başladı ara bir yapıyor oyununu, üstelik hala Android 10 ve MIUI 12 gelmedi sorunları var o yüzden göndermiyoruz diyorlar ama hala bir icraatini göremedik.
note 8 in kamerası falan da pek güzel değilmiş zaten 9 da hepsini düzeltmişler gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Orhan
ben samsunga karşı bi tık önyargılı gibiyim eskiden kullanmıştım arkadaşlarım da kullandı çok kısa sürede donmaya başlıyor sorun çıkartıyo değişti mi bu muhabbetler
6 Senedir Samsung Galaxy S5 kullanıyorum. Tek şikayetim var o da pili eskidiği için ekran süresi azaldı. Donma monma

734648_of763.jpg

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
note 8 in kamerası falan da pek güzel değilmiş zaten 9 da hepsini düzeltmişler gibi
Bence bu aralar Redmi'ye bulaşılmaz bana göre onun yerine M51 almak daha mantıklı olabilir.

Mahmut010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mahmut00
Kanka arkadaş daha yeni redmi note 9 pro aldı gayet memnun ne açıdan boşladı

Spesifik bi önerin var mı kankam

Bu a bakabilirsin.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Beyler bana yurt dışında alıp kayıt ettirerek telefon kullanmanın bir zararı var mı açıklar mısınız

Bir de şu an için poco f2 pro ve mi note 10 a bakıyorum dediğim gibi hız şıklık ve kamera önemli sadece oyun ve dizi gibi şeyleri çok umursamıyorum sizce hangisi daha güzel fiyatları yaklaşık aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
Beyler bana yurt dışında alıp kayıt ettirerek telefon kullanmanın bir zararı var mı açıklar mısınız

Bir de şu an için poco f2 pro ve mi note 10 a bakıyorum dediğim gibi hız şıklık ve kamera önemli sadece oyun ve dizi gibi şeyleri çok umursamıyorum sizce hangisi daha güzel fiyatları yaklaşık aynı
kayıt ettirmenin bi sıkıntısı yok ama kayıt fiyatları pahalı türkiye fiyatlarıyla kafa kafaya geliyor nerdeyse. f2 pro ya gelirsek 580 k antutu puanı var amoled ekran snapdragon 865 piyasadaki en iyi işlemci soğutması ve kamerası harika fiyatını hak eder. bütçen varsa f2 al. mi note lite ve mi 10 lite da güzel telefonlar. yeni çıkan poco x3 nfc ye de bakmanı öneririm fiyat performans telefonu 120 hz lch ips ekranı var. mi 10t lite da çıkacak bi kaç aya bakalım bende kararsızım telefon konusnda

yurt dısı cihazların türkiye garantisi yok diye biliyorum apple 1 yıl uluslararası garanti veriyor sadece

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
kayıt ettirmenin bi sıkıntısı yok ama kayıt fiyatları pahalı türkiye fiyatlarıyla kafa kafaya geliyor nerdeyse. f2 pro ya gelirsek 580 k antutu puanı var amoled ekran snapdragon 865 piyasadaki en iyi işlemci soğutması ve kamerası harika fiyatını hak eder. bütçen varsa f2 al. mi note lite ve mi 10 lite da güzel telefonlar. yeni çıkan poco x3 nfc ye de bakmanı öneririm fiyat performans telefonu 120 hz lch ips ekranı var. mi 10t lite da çıkacak bi kaç aya bakalım bende kararsızım telefon konusnda

yurt dısı cihazların türkiye garantisi yok diye biliyorum apple 1 yıl uluslararası garanti veriyor sadece
kanka kayıt ettirme telefoncular 200 tl diyor yurt dışı ile yurt içi arasındaki fark ise 2000 tl civarı 3500-3900 civarına bulunuyor

Top Bottom