Rennes
80+ Gold
Dahası
Bu aralar Redmi serisine bulaşma Xiaomi Redmi serisini biraz boşladı ve üstelik Xiaomi'nin alt segment firması.
Güzele benziyor.Özelliklerine bakarak.poco f2 proyu bilen yok mu ya da yurtdışı artı eksisini
Kanka arkadaş daha yeni redmi note 9 pro aldı gayet memnun ne açıdan boşladıBu aralar Redmi serisine bulaşma Xiaomi Redmi serisini biraz boşladı ve üstelik Xiaomi'nin alt segment firması.
Spesifik bi önerin var mı kankamOppo reno serisi bakabilirsin
Ben de Redmi Note 8 var artık yavaşlama belirtileri göstermeye başladı ara bir yapıyor oyununu, üstelik hala Android 10 ve MIUI 12 gelmedi sorunları var o yüzden göndermiyoruz diyorlar ama hala bir icraatini göremedik.Kanka arkadaş daha yeni redmi note 9 pro aldı gayet memnun ne açıdan boşladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Spesifik bi önerin var mı kankam
note 8 in kamerası falan da pek güzel değilmiş zaten 9 da hepsini düzeltmişler gibiBen de Redmi Note 8 var artık yavaşlama belirtileri göstermeye başladı ara bir yapıyor oyununu, üstelik hala Android 10 ve MIUI 12 gelmedi sorunları var o yüzden göndermiyoruz diyorlar ama hala bir icraatini göremedik.
6 Senedir Samsung Galaxy S5 kullanıyorum. Tek şikayetim var o da pili eskidiği için ekran süresi azaldı. Donma monmaben samsunga karşı bi tık önyargılı gibiyim eskiden kullanmıştım arkadaşlarım da kullandı çok kısa sürede donmaya başlıyor sorun çıkartıyo değişti mi bu muhabbetler
Bence bu aralar Redmi'ye bulaşılmaz bana göre onun yerine M51 almak daha mantıklı olabilir.note 8 in kamerası falan da pek güzel değilmiş zaten 9 da hepsini düzeltmişler gibi
Kanka arkadaş daha yeni redmi note 9 pro aldı gayet memnun ne açıdan boşladı
Spesifik bi önerin var mı kankam
Baktım ama antutu puanı baya düşük gözüktü 203 bin bu 231 bin iphone 7Oppo Reno 3 (CPH2043) Cep Telefonu
Oppo Reno 3 CPH2043 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu a bakabilirsin.
kayıt ettirmenin bi sıkıntısı yok ama kayıt fiyatları pahalı türkiye fiyatlarıyla kafa kafaya geliyor nerdeyse. f2 pro ya gelirsek 580 k antutu puanı var amoled ekran snapdragon 865 piyasadaki en iyi işlemci soğutması ve kamerası harika fiyatını hak eder. bütçen varsa f2 al. mi note lite ve mi 10 lite da güzel telefonlar. yeni çıkan poco x3 nfc ye de bakmanı öneririm fiyat performans telefonu 120 hz lch ips ekranı var. mi 10t lite da çıkacak bi kaç aya bakalım bende kararsızım telefon konusndaBeyler bana yurt dışında alıp kayıt ettirerek telefon kullanmanın bir zararı var mı açıklar mısınız
Bir de şu an için poco f2 pro ve mi note 10 a bakıyorum dediğim gibi hız şıklık ve kamera önemli sadece oyun ve dizi gibi şeyleri çok umursamıyorum sizce hangisi daha güzel fiyatları yaklaşık aynı
kanka kayıt ettirme telefoncular 200 tl diyor yurt dışı ile yurt içi arasındaki fark ise 2000 tl civarı 3500-3900 civarına bulunuyorkayıt ettirmenin bi sıkıntısı yok ama kayıt fiyatları pahalı türkiye fiyatlarıyla kafa kafaya geliyor nerdeyse. f2 pro ya gelirsek 580 k antutu puanı var amoled ekran snapdragon 865 piyasadaki en iyi işlemci soğutması ve kamerası harika fiyatını hak eder. bütçen varsa f2 al. mi note lite ve mi 10 lite da güzel telefonlar. yeni çıkan poco x3 nfc ye de bakmanı öneririm fiyat performans telefonu 120 hz lch ips ekranı var. mi 10t lite da çıkacak bi kaç aya bakalım bende kararsızım telefon konusnda
yurt dısı cihazların türkiye garantisi yok diye biliyorum apple 1 yıl uluslararası garanti veriyor sadece