Neler Yeni

Telefon değiştirmeli miyim?

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
En İyi Cevap
3
e tamam ekran özelliklerinde 60 hz ile 120 hz arasında dağlar kadar fark var sen olmadığını mı söylüyorsun ?
Dostum üstte yazdığınla şimdi yazdığın örtüşmüyor akp lisin sanırım bloklayıp geçiyorum.

Mert

80+ Silver
Telefon keyif işi. Meizu 16 Xs kullanıyordum, hiçbir kayda değer problem yaşamıyor olmama rağmen iPhone tarafına geçiş yaptım.

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Dostum üstte yazdığınla şimdi yazdığın örtüşmüyor akp lisin sanırım bloklayıp geçiyorum.
dedim ki benim için hız önemli telefonda , onunda dışında ekran özelliklerinde hz dışında amoled yada lcd olması pek farketmiyor yazmışım yaşın küçük olduğu için bir şey demiyorum sen bu zihniyetle devam et çok başarılı olursun.

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
telefonda hız en önemli etkenlerden aynı şekilde performans ta diğer etkenler bana göre çok önemli değil açıkcası ekranda sadece hz biraz farkettiriyor onun dışında ekranın ultra süper müper amoled olması falan kullanırken öf şuna bak ultra mega süper amoled çok iyi dedirtmez .
Ekran baya fark ediyor iPhone 11 in ekranı aşırı derecede leş örneğin
Mesaj otomatik birleştirildi:

M52 nin 778G işlemcisinin iPhone 8 çipsetini performans olarak ikiye katladığını biliyor musun peki?

Bende İOS kullanıcısıyım ama M52 gibi cihazlar varken ikinci el iPhone 8+ falan almam şahsen.
M52 ye geçmem mantıklı olur mu sizce?

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Ekran baya fark ediyor iPhone 11 in ekranı aşırı derecede leş örneğin
Mesaj otomatik birleştirildi:

M52 ye geçmem mantıklı olur mu sizce?
2 telefonu yanyana getirip bakmamışsınızdır bile sırf lcd diye kötü diyorsunuz :D neyse m52 alabilirsin dediğim gibi hem samsung hem en alt segment.

Top Bottom