Neler Yeni

Telefon durduk yere kendini yeniden başlattı ama açılmıyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Telefon durduk yere kendini yeniden başlattı ama açılmıyor. Açılış ekranında 30dk'dan fazladır takılı kaldı. Ekranda sadece LG'nin resmi var öyle kaldı. Şarjı daha %50 di.
Ümitimi biraz kestim içindeki resimleri kurtarmanın yolu var mı?
Telefon: LG G6
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ErenXPG

En İyi Cevap
  1. Telefonu güç tuşundan kapatıp birkaç saniye bekle
  2. Bilgisayarına USB kablosunu tak
  3. Telefonun ses kısma tuşuna basılı tutarak, bilgisayardan gelen micro USB kablosunu telefona tak
Kötü bir haberim olabilir. Bazı modellerde Bootloader kilidi kapalı şekilde geliyor. Eğer sende de kapalı ise bunu açman için aşağıya bir bağlantı bırakıyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sorununu çözmüşün sanırım ama bütün yedeğini al ve fazla bir şey atmamaya çalış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüz tanıma vardı dimi pnda
Yüz tanıma var ama iyi değil. Sadece süs diye duruyor.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En iyi bilenlerdenim😀 Kendisini 1yıla yakın kullanmıştım. Durduk yere ekran kararıp kapanıyordu. Anakart değiştirdik ama nafile. Çok güzel telefondu be.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
En iyi bilenlerdenim😀 Kendisini 1yıla yakın kullanmıştım. Durduk yere ekran kararıp kapanıyordu. Anakart değiştirdik ama nafile. Çok güzel telefondu be.
LG'nin en büyük sorunu yazılım. Bir de 6 ay destek veriyor sonra desteği kesiyor.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
LG'nin en büyük sorunu yazılım. Bir de 6 ay destek veriyor sonra desteği kesiyor.
Bi telefoncu, telefonlarına çok fazla özellik yüklediklerinden işlemcinin kaldırmadığını söylemişti. Ne kadar doğru bilemem ama.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bi telefoncu, telefonlarına çok fazla özellik yüklediklerinden işlemcinin kaldırmadığını söylemişti. Ne kadar doğru bilemem ama.
Özelliği geçtim sadece bugları düzeltsinler yeterli ama yapmaktan acizler.

Top Bottom