Telefon durduk yere kendini yeniden başlattı ama açılmıyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Reaksiyon skoru
20,609
Telefon durduk yere kendini yeniden başlattı ama açılmıyor. Açılış ekranında 30dk'dan fazladır takılı kaldı. Ekranda sadece LG'nin resmi var öyle kaldı. Şarjı daha %50 di.
Ümitimi biraz kestim içindeki resimleri kurtarmanın yolu var mı?
Telefon: LG G6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@ErenXPG

En İyi Cevap
  1. Telefonu güç tuşundan kapatıp birkaç saniye bekle
  2. Bilgisayarına USB kablosunu tak
  3. Telefonun ses kısma tuşuna basılı tutarak, bilgisayardan gelen micro USB kablosunu telefona tak
Kötü bir haberim olabilir. Bazı modellerde Bootloader kilidi kapalı şekilde geliyor. Eğer sende de kapalı ise bunu açman için aşağıya bir bağlantı bırakıyorum.
Sorununu çözmüşün sanırım ama bütün yedeğini al ve fazla bir şey atmamaya çalış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüz tanıma vardı dimi pnda
Yüz tanıma var ama iyi değil. Sadece süs diye duruyor.

En iyi bilenlerdenim😀 Kendisini 1yıla yakın kullanmıştım. Durduk yere ekran kararıp kapanıyordu. Anakart değiştirdik ama nafile. Çok güzel telefondu be.

En iyi bilenlerdenim😀 Kendisini 1yıla yakın kullanmıştım. Durduk yere ekran kararıp kapanıyordu. Anakart değiştirdik ama nafile. Çok güzel telefondu be.
LG'nin en büyük sorunu yazılım. Bir de 6 ay destek veriyor sonra desteği kesiyor.

LG'nin en büyük sorunu yazılım. Bir de 6 ay destek veriyor sonra desteği kesiyor.
Bi telefoncu, telefonlarına çok fazla özellik yüklediklerinden işlemcinin kaldırmadığını söylemişti. Ne kadar doğru bilemem ama.

Bi telefoncu, telefonlarına çok fazla özellik yüklediklerinden işlemcinin kaldırmadığını söylemişti. Ne kadar doğru bilemem ama.
Özelliği geçtim sadece bugları düzeltsinler yeterli ama yapmaktan acizler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,672
Üyeler
186,089
Son üye
Mecbiyu
Geri