Neler Yeni

Telefon hızlandırmak için yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Akgün
Selam Xiaomi Redmi note 8 telefonumu artık oyunlarda çok kasıyor 2 sene önce aldım telefonu bataryası bitik büyük ihtimalle
Şuan evil lands diye bir oyunu oynuyorum oyunda en fazla 1 saat geçirdiğinde telefonda kalan ram 500 MB felan oluyor toplam 4 GB ram var zaten 500mb ram kalınca telefon dehşet kasmaya başlıyor oyunda yürürken bile kasmaya başlıyor bazen ekran direk takılıyor hiçbir şey yapamıyorum ekran kapatıp beklemekten başka
Bir forumda gördüm aynı benim telefonumu kullanıp evil lands adlı oyunu ful grafiklerde kasmadan oynayan var ben en düşük ayarlarda oynuyorum napabilirim bu kasma icin

Berke19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Berkehan Yıldız
Selam Xiaomi Redmi note 8 telefonumu artık oyunlarda çok kasıyor 2 sene önce aldım telefonu bataryası bitik büyük ihtimalle
Şuan evil lands diye bir oyunu oynuyorum oyunda en fazla 1 saat geçirdiğinde telefonda kalan ram 500 MB felan oluyor toplam 4 GB ram var zaten 500mb ram kalınca telefon dehşet kasmaya başlıyor oyunda yürürken bile kasmaya başlıyor bazen ekran direk takılıyor hiçbir şey yapamıyorum ekran kapatıp beklemekten başka
Bir forumda gördüm aynı benim telefonumu kullanıp evil lands adlı oyunu ful grafiklerde kasmadan oynayan var ben en düşük ayarlarda oynuyorum napabilirim bu kasma icin
Ram’i temizle,kullanmadığın uygulamaları sil, şarj’da telefonu kullanmamaya özen göster.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Verilerini ve rehberini yedekleyerek format atmak en direkt çözüm olacaktır. Android güncellemeleri geldiğinde kullanılan ram miktarı garip şekilde artıyor. Bir de üstüne MIUI'nın kullandığı ram miktarı da eklenince geriye ram kalmıyor. Oyun modu var dı bir de galiba oyun içindeyken arka plandaki rami temizleyebiliyorsun. Onu da deneyebilirsin

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
xiaomi pişmanlıktır :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verilerini ve rehberini yedekleyerek format atmak en direkt çözüm olacaktır. Android güncellemeleri geldiğinde kullanılan ram miktarı garip şekilde artıyor. Bir de üstüne MIUI'nın kullandığı ram miktarı da eklenince geriye ram kalmıyor. Oyun modu var dı bir de galiba oyun içindeyken arka plandaki rami temizleyebiliyorsun. Onu da deneyebilirsin
Şimdi format aticam bakalım duzelicekmi

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Root atıp Lspeed kullanabilirsin, otomatik profiller mevcut. İşimi görüyor ama telefon zaten oyun için çok müsait bir telefon değil, 15 dakika boyunca oyun oynayınca elde tutmak zorlaşıyor, normalden fazla ısınıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Akgün
Root atıp Lspeed kullanabilirsin, otomatik profiller mevcut. İşimi görüyor ama telefon zaten oyun için çok müsait bir telefon değil, 15 dakika boyunca oyun oynayınca elde tutmak zorlaşıyor, normalden fazla ısınıyor.
Knk root nasıl atabilirim sadece telefon var bildiğin bı uygulama var mı?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Yine bu şekilde, TWRP yerine OrangeFox kullanmalısın.

AVB2.0 kapatma zorunluluğun yok.

Zorlanırsan YouTube'da rehber arayabilirsin. (Genellikle olur)

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Akgün
Yine bu şekilde, TWRP yerine OrangeFox kullanmalısın.

AVB2.0 kapatma zorunluluğun yok.

Zorlanırsan YouTube'da rehber arayabilirsin. (Genellikle olur)
Knk PC yok onu diyordum telefon ile root atmak için bildiğin bı uygulama var mıdır

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Knk PC yok onu diyordum telefon ile root atmak için bildiğin bı uygulama var mıdır
Bilgisayar ilk aşama için lazım. Tek tık ile root yöntemi güvenli değildir, genellikle reklam virüsü içerir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda Kaan Ayrancı
Eğer bataryan kötüyse büyük ihtimalle telefonun istediği enerjiyi veremiyordur bataryadan olabilir (bitik yazdığın için)

Top Bottom