2000-2500 civarı diyelimBütçe önemli.
teşekkür ederimAnker Q30 modeline bakılabilir.
jbl 570bt almayı düşünüyordum geçenlerde deneme şansım oldu sesi bana çok az geldi hocamRica ederim. Fiyat olarak muadili JBL modelleri ses kalitesi olarak ve özellik bakımından daha geride. JBL de var ancak es geçilebilir.
Bu bütçelerde daha çok, adıyla satış yapan bir marka kulaklık tarafında.jbl 570bt almayı düşünüyordum geçenlerde deneme şansım oldu sesi bana çok az geldi hocam
Evet bende öğrenmiş oldum.Hocam bir de benim yüz biraz ufak kulak üstü kulaklık çok sırıtırmı korkusu var büyük olunca çok yakışmıyor bu model nasıl acabaBu bütçelerde daha çok, adıyla satış yapan bir marka kulaklık tarafında.
Fazla büyük değil, diğerlerine göre kaba durmuyor. Kafa bandı kısmı ufak ancak pedleri asıl büyük gösteren kısmı aslında, yine de ideal boyutlarda. JBL gibi olan model var ancak bunun kadar özelliği yok. Q30, sesin yanı sıra özellik de veriyor.Evet bende öğrenmiş oldum.Hocam bir de benim yüz biraz ufak kulak üstü kulaklık çok sırıtırmı korkusu var büyük olunca çok yakışmıyor bu model nasıl acaba
aktif gürültü engelleme vs varmış inceledim biraz teşekkür ederim hocamFazla büyük değil, diğerlerine göre kaba durmuyor. Kafa bandı kısmı ufak ancak pedleri asıl büyük gösteren kısmı aslında, yine de ideal boyutlarda. JBL gibi olan model var ancak bunun kadar özelliği yok. Q30, sesin yanı sıra özellik de veriyor.