Neler Yeni

Telefon için kaliteli kulak üstü kulaklık önerisi

ephesos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
osman tor
Müzik dinlemek ve film vs izlemek için öneri arıyorum.Sesi yüksek vermesi tercihimdir.

MoonWalk

80+ Silver
Rica ederim. Fiyat olarak muadili JBL modelleri ses kalitesi olarak ve özellik bakımından daha geride. JBL de var ancak es geçilebilir.

ephesos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
osman tor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim. Fiyat olarak muadili JBL modelleri ses kalitesi olarak ve özellik bakımından daha geride. JBL de var ancak es geçilebilir.
jbl 570bt almayı düşünüyordum geçenlerde deneme şansım oldu sesi bana çok az geldi hocam

ephesos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
osman tor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçelerde daha çok, adıyla satış yapan bir marka kulaklık tarafında.
Evet bende öğrenmiş oldum.Hocam bir de benim yüz biraz ufak kulak üstü kulaklık çok sırıtırmı korkusu var büyük olunca çok yakışmıyor bu model nasıl acaba

MoonWalk

80+ Silver
Evet bende öğrenmiş oldum.Hocam bir de benim yüz biraz ufak kulak üstü kulaklık çok sırıtırmı korkusu var büyük olunca çok yakışmıyor bu model nasıl acaba
Fazla büyük değil, diğerlerine göre kaba durmuyor. Kafa bandı kısmı ufak ancak pedleri asıl büyük gösteren kısmı aslında, yine de ideal boyutlarda. JBL gibi olan model var ancak bunun kadar özelliği yok. Q30, sesin yanı sıra özellik de veriyor.

ephesos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
osman tor
Fazla büyük değil, diğerlerine göre kaba durmuyor. Kafa bandı kısmı ufak ancak pedleri asıl büyük gösteren kısmı aslında, yine de ideal boyutlarda. JBL gibi olan model var ancak bunun kadar özelliği yok. Q30, sesin yanı sıra özellik de veriyor.
aktif gürültü engelleme vs varmış inceledim biraz teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,654
Üyeler
172,710
Son üye
suloss
Top Bottom