Neler Yeni

Yardım TELEFON İCİN KORUYUCU CAM

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
X6 pro telefona koruyucu cam istiyorum hepsiburadada 2 adet 100tl ye buldum biri temperli diyor diyeti Nano cam falan diyor bütçem 100tl öneriniz varsa öneriye de açığım

ßeta

80+ Bronze
Temperli Camlar cabuk kırılır ama zor cizilir. Nano cam daha zor kırılır hafif elastip yapıda ama çizilmeye daha müsait. Tavsiyem Nano Cam (Fiber Nano diyenlerde var) asıl adı ne bilmiyorum. İnternetteki "tam kaplayan nano cam" lara bakabilirsin. 2 yıldır aynı Zore Nano Camı kullanıyorum tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parmak izi az çıksın istiyorsan Ceramic (Seramik) Nano Camlara bak. Onun dışında Hayalet Nanolar vs var kullanım alanına göre seç. Telefoncularda makineden modeline göre kesilip yapılan Nano Camları tavsiye etmiyorum onlar fazla yumuşak oluyor.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temperli Camlar cabuk kırılır ama zor cizilir. Nano cam daha zor kırılır hafif elastip yapıda ama çizilmeye daha müsait. Tavsiyem Nano Cam (Fiber Nano diyenlerde var) asıl adı ne bilmiyorum. İnternetteki "tam kaplayan nano cam" lara bakabilirsin. 2 yıldır aynı Zore Nano Camı kullanıyorum tavsiye ederim.

Parmak izi az çıksın istiyorsan Ceramic (Seramik) Nano Camlara bak. Onun dışında Hayalet Nanolar vs var kullanım alanına göre seç. Telefoncularda makineden modeline göre kesilip yapılan Nano Camları tavsiye etmiyorum onlar fazla yumuşak oluyor.

Şu 2 model arasından Nano olanı mi alayim

ßeta

80+ Bronze

Aykut D.

80+ Gold

Nano dedikkleri bildiğin plastik bence. 2 senedir aynı temperli camı kullanıyorum kılcal haricinde çizik yok . 1 kere düşürdüm kenarda ufak çatlak var .

ßeta

80+ Bronze
Nano dedikkleri bildiğin plastik bence. 2 senedir aynı temperli camı kullanıyorum kılcal haricinde çizik yok . 1 kere düşürdüm kenarda ufak çatlak var .
Bende 2 senedir aynı Nanocamı kullanıyorum. Yüz üstü çok düşürdüm bir şey olmadı. Eğer hiç nano kullanmadıysanız bir şans verin. Benim fikrimi soracaksanız her zaman Nano dan yanayım ama aşırı yumuşak olan Nanolar var onları demiyorum onlar iyi değil benim görüşümce.

Gif Man

80+ Gold
Bende 2 senedir aynı Nanocamı kullanıyorum. Yüz üstü çok düşürdüm bir şey olmadı. Eğer hiç nano kullanmadıysanız bir şans verin. Benim fikrimi soracaksanız her zaman Nano dan yanayım ama aşırı yumuşak olan Nanolar onları demiyorum
Nano'nun Ucuzu İyi Değil Dediğin Gibi .

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temperli Camda her taraftan birer milim boşluk kalacak. Ben olsam attığınız linklerden tam kaplayan Nanoyu seçerdim, esnek bir yapısı var takması da kolay.

Temperli Cam Hasar Alınca Çatlıyor Ama Nano Öyle Değil Hocam .

Bende 2 senedir aynı Nanocamı kullanıyorum. Yüz üstü çok düşürdüm bir şey olmadı. Eğer hiç nano kullanmadıysanız bir şans verin. Benim fikrimi soracaksanız her zaman Nano dan yanayım ama aşırı yumuşak olan Nanolar var onları demiyorum onlar iyi değil benim görüşümce.

Nano'nun Ucuzu İyi Değil Dediğin Gibi .
Nanoyu mu alıyım yani

Aykut D.

80+ Gold

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü

Aykut D.

80+ Gold
Nano sakın alma temperli cam al

Nano bir boka yaramıyor denendi direkt telefon ekranı kırıldı
Koruyacağından değilde temper çatlayınca sıkıntı kozmetik takıntısı olana yaramaz .

Top Bottom