Telefon için kulaklık önerisi (iPhone) 2025

Epik41

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
3000
Merhaba arkadaşlar,

İphone 14 Pro Max kullanıyorum. Air pods pro 2 alacaktım ama geçmişten bügüne kadar aşırı pahalı olan bir model olduğu için almak istemedim. Sizce Airpods dışında hangi kulaklık iş görür kalite ve sağlamlık olarak. Airpods pro 2 ye denk gelen ucuz bütçeli bir oneriniz varsa sevinirim. (Varsa tabi :))

Hocam ben airpods hakkında yorum yapacağım. Kuzene amcası orijinal airpods2 pro verdi.

Pantolonun cebinde kalmış, çamaşır makinesine gitmiş. Çıkınca da bozulmuş.

Bende mi eb bassics 2 var. Liseye başlarken aldım. Lise bitiyor. hala çalışıyor. Yüksek mesafelerden düşmesine, 1 kez çamaşır makinesinde yıkanmasına rağmen.

Yine arkadaşım da çamaşır makinesi mağduru. Onun kulaklığı da kuruduğunda çalıştı. Xaomi o da

Yane apple o kadar da aklınızda kalmasını gerektırcek bı kulaklık degıl.

Marka olarak saçma gelebilir ama Xaomi alabilirsin. Yt de dip köşe inceleme yapan yıllardır gördüğüm Enes Özcan var ounda videoları belki yardımcı olıur.

Hocam ben airpods hakkında yorum yapacağım. Kuzene amcası orijinal airpods2 pro verdi.

Pantolonun cebinde kalmış, çamaşır makinesine gitmiş. Çıkınca da bozulmuş.

Bende mi eb bassics 2 var. Liseye başlarken aldım. Lise bitiyor. hala çalışıyor. Yüksek mesafelerden düşmesine, 1 kez çamaşır makinesinde yıkanmasına rağmen.

Yine arkadaşım da çamaşır makinesi mağduru. Onun kulaklığı da kuruduğunda çalıştı. Xaomi o da

Yane apple o kadar da aklınızda kalmasını gerektırcek bı kulaklık degıl.

Marka olarak saçma gelebilir ama Xaomi alabilirsin. Yt de dip köşe inceleme yapan yıllardır gördüğüm Enes Özcan var ounda videoları belki yardımcı olıur.
Teşekkürler. Yorumlarınız için Airpods 2 pro hakkatten iyi bir kulaklık ama dediğiniz gibi o tip durumlarda bozulabiliyor ve iyi bakmak gerekir güzel kullanmak gerekir airpodları. Enes Özcan'ı bilirim. İzliyorum da bide sizlerden bir fikir almaka istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,434
Üyeler
174,149
Son üye
traplord31
Geri