NightWish2434 80+ Silver Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 4,859 5 Eylül 2023 #14 ThomasShelby yazmış: Vallaha hocam bu kupon yok olsa direkt alıcaktım şuan aşırı yüksek fiyatı İnşAllah düşer Devamı için tıklayın... Guvenirsen senin adına sipariş veririm benim için sorun olmaz
ThomasShelby yazmış: Vallaha hocam bu kupon yok olsa direkt alıcaktım şuan aşırı yüksek fiyatı İnşAllah düşer Devamı için tıklayın... Guvenirsen senin adına sipariş veririm benim için sorun olmaz
angel_eye 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,082 Dahası Reaksiyon skoru 1,270 Konum Ankara İsim Yunus Emre Karataş İlgilendiği Kategoriler Hazır Sistemler, Donanım 5 Eylül 2023 #15 emreBeoa yazmış: üstü iyisi tabii ki olucaktır ama qcy t 13 kullanıyorum şarjı uzun gidiyor ses kalitesi de gayet iyi bassları tizleeri gayet hoş yükse bütçede pek bi önerim yok. Devamı için tıklayın... Telefon konuşmalarında ses kaliteniz nasıl
emreBeoa yazmış: üstü iyisi tabii ki olucaktır ama qcy t 13 kullanıyorum şarjı uzun gidiyor ses kalitesi de gayet iyi bassları tizleeri gayet hoş yükse bütçede pek bi önerim yok. Devamı için tıklayın... Telefon konuşmalarında ses kaliteniz nasıl