Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
Şarkı söylüyorum telefondan kayıt alacağım kaliteli telefon ile uyumlu mikrofon önerebilir misiniz
Android kullanıyordun şu an değil mi, bir de bütçe nedirŞarkı söylüyorum telefondan kayıt alacağım kaliteli telefon ile uyumlu mikrofon önerebilir misiniz
Ayn android bütçe çok önemli değil sen söyle knka 500 e kadar yolu var çok iyiyse daha fazla da verebilirimAndroid kullanıyordun şu an değil mi, bir de bütçe nedir
Bende bunu buldum ama nasıl olur bilemedimAndroid kullanıyordun şu an değil mi, bir de bütçe nedir
Aşırı pahalı ymışŞöyle bir şey buldum
Biraz daha araştırayimAşırı pahalı ymış
Yoksa ses kaybı vs yaşatır mıAşırı pahalı ymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz daha araştırayim
Peki normal bilindik bir pc mikrofonu alsan Usb ile çalışan. Telefon içinde Usb dönüştürücü alsan verimli olur muki
Yaşatır bence boya M1 var o nasıl acaba şarkı söylediğim için sesimi net alması gerekiyorAşırı pahalı ymış
Biraz daha araştırayim
Peki normal bilindik bir pc mikrofonu alsan Usb ile çalışan. Telefon içinde Usb dönüştürücü alsan verimli olur muki
Yoksa ses kaybı vs yaşatır mı
Güzel gibi sesi
Ayn çok teşekkür ederimMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel gibi sesi
İnşallah hocamAyn çok teşekkür ederimartık kayıtlarımi çeker atarım buraya belki ünlü oluruz
![]()
Daha önceden ben bunu biliyordum ama burada belki kullanan birisi olsaydı ondan da duymak isterdim boya gerçekten kalitelidirİnşallah hocamama sesi cidden kaliteliymiş. Telefon da mikrofona ihtiyaç duymuyorum ama benim de alasım geldi. Hayırlı olsun şimdiden diyeyim