warymajesty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,197
Merhabalar arkadaşlar Type-C kablo arıyorum Huawei Mate 20 Lite için. Düzgün, ucuz ve kaliteli (parasına göre) gördüğünüz bir şey varsa önerilere açığım.
Merhabalar arkadaşlar Type-C kablo arıyorum Huawei Mate 20 Lite için. Düzgün, ucuz ve kaliteli (parasına göre) gördüğünüz bir şey varsa önerilere açığım.
Son linktekini kendim de kullanıyorum hızlı şarja geçiyor ve sağlam bir yapısı varBaseus Golden Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Kırmızı - Siyah, 1.5 m, 3 A, USB 3.0 (Type A) & USB Type C : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus Golden Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Kırmızı - Siyah, 1.5 m, 3 A, USB 3.0 (Type A) & USB Type C : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Baseus gold belt mi hocam? 18 w hızlı şarj var telefonda. Diğerleri kaç w'a kadar destekliyor göremedim de. Sanırım parasına göre Baseus en iyisiBaseus Golden Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Kırmızı - Siyah, 1.5 m, 3 A, USB 3.0 (Type A) & USB Type C : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus Golden Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Kırmızı - Siyah, 1.5 m, 3 A, USB 3.0 (Type A) & USB Type C : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trPost automatically merged:
Son linktekini kendim de kullanıyorum hızlı şarja geçiyor ve sağlam bir yapısı var
Evet hocam gold belt olanBaseus gold belt mi hocam? 18 w hızlı şarj var telefonda. Diğerleri kaç w'a kadar destekliyor göremedim de. Sanırım parasına göre Baseus en iyisi
Kararsız kaldım. Acaba bu ürünler mağazada mevcut mudur? Tel zor şarj ediyor daEvet hocam gold belt olan
Hocam 35tl olan 3amper o sanırım 18watt değil ama diğer 5a yazanlar hızlı şarj destekli olmalı sana fp olarak bunlardan birisini al derim.
İkisi de var bende ama gold belt daha kullanışlı geldi.
Bilmiyorum hocam.Kararsız kaldım. Acaba bu ürünler mağazada mevcut mudur? Tel zor şarj ediyor da
En iyi cevap nasıl veriliyor hocamBilmiyorum hocam.
Ama kullansanız dahi iade alıyordu amazon
Hocam soru olarak konu açmadığınız için veremiyorsunuz sanırım ama rapor et kısmından diğer seçip en iyi cevap yapabilirsiniz olursa.En iyi cevap nasıl veriliyor hocam