Neler Yeni

Yardım Telefon İçin Vesa Bağlatılı Kol

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar Hocam Benim Almış Olduğum 2.li Monitör Kolu Vardı Ve Bunun Ortasından İnen Bir Direk Var Bu Direğe Bağlanabilen Bir Telefon Tutucu Arıyorum Ama İnternette Ne Yazdıysam Çıkmadı (Google Alışveriş Kılasiği) Acaba Bildiğiniz Bİr Sitede Var Mı ?! Yaklaşık 30-/-40Cm Falan uzansa Yeterli Çok uzun Olmasına Gerek Yok.
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler. İyi Ve Sağlıklı Günler Dilerim.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Ömer
Merhabalar Hocam Benim Almış Olduğum 2.li Monitör Kolu Vardı Ve Bunun Ortasından İnen Bir Direk Var Bu Direğe Bağlanabilen Bir Telefon Tutucu Arıyorum Ama İnternette Ne Yazdıysam Çıkmadı (Google Alışveriş Kılasiği) Acaba Bildiğiniz Bİr Sitede Var Mı ?! Yaklaşık 30-/-40Cm Falan uzansa Yeterli Çok uzun Olmasına Gerek Yok.
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler. İyi Ve Sağlıklı Günler Dilerim.
3d yazıcı ile yazan yerler var istersen bi git o tarzda bir yere yada internettede yapıyorlar

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3d yazıcı ile yazan yerler var istersen bi git o tarzda bir yere yada internettede yapıyorlar
Hocam Yakınlarda Bulamadım 3D İçin (Kocaeli'de) İnternetten De Uğraşmak İstededim Açıkçası Çünkü Metal Kollardan Olsa İyi Olur Diye Düşünüorum Tripod Kolu Gibi Olanlar Oluyor Ya Çünkü Sadece Telefon İçin Düşünmüyorum Lazım Olduğunda Başka Bişey De Koymak İstiyorum (En Azından Taşıyabileceği Ağırlık Sınırına Kadar)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,335
Üyeler
168,612
Son üye
Kabasakal45
Top Bottom