Yardım Telefon kamerasına sıvı girdi

Deadpool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
merhaba telefonumu temizlemek için kolonya sıktım fısfıs şeklindeki kameralara su girmiş sorun çıkarırmı nasıl düzeltirim bilen varmı ?

merhaba telefonumu temizlemek için kolonya sıktım fısfıs şeklindeki kameralara su girmiş sorun çıkarırmı nasıl düzeltirim bilen varmı ?
telefoncuya götürmen lazım kolay kolay geçmez kameraya su

Kameralarda ciddi leke yapabilir. Telefoncuya götürmekte fayda var.

Telefonun kamerasının çöp olmasından daha kötü bir durum ise senin için bir şey diyemeyeceğim.
telefonun daha 2. ay daki taksitini yeni yeni ödedik
açıkcası öyle söylüyeyim sizce xiamoi mağazasınamı vereyim yoksa normal bir telefoncuyamı

telefonun daha 2. ay daki taksitini yeni yeni ödedik
açıkcası öyle söylüyeyim sizce xiamoi mağazasınamı vereyim yoksa normal bir telefoncuyamı
Xiaomi mağazasına versen de bir şey yapmazlar. Normal bir telefoncuya götür sor sadece.

Kameralarda ciddi leke yapabilir. Telefoncuya götürmekte fayda var.
Abi adama getirdim diyorki kamera direk bozulmuş içini falan açmadan bana bu cümleyi kurdu ama kameraya bakıyorum su dolu sular buhulasmis yeni kamera takarım 250 lira diyor başka telciye mi gitsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi adama getirdim diyorki kamera direk bozulmuş içini falan açmadan bana bu cümleyi kurdu ama kameraya bakıyorum su dolu sular buhulasmis yeni kamera takarım 250 lira diyor başka telciye mi gitsem
Adama su var diyorum yok diyor illaha gözümle görüyorum suyu baloncuk baloncuk kamerada

Yakınlarda varsa 1-2 yere daha uğra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,108
Üyeler
185,379
Son üye
Nomo11825
Geri