telefoncuya götürmen lazım kolay kolay geçmez kameraya sumerhaba telefonumu temizlemek için kolonya sıktım fısfıs şeklindeki kameralara su girmiş sorun çıkarırmı nasıl düzeltirim bilen varmı ?
koyma kanka ben koydum şarj soketine prinç kaçtı 4 saat uğraştım çıkarıcam diyepirince koydum umarım sorun olmaz ya
Telefonun kamerasının çöp olmasından daha kötü bir durum ise senin için bir şey diyemeyeceğim.ailem kızabilir ya
Kanka o pp ile hiç insta kapattırdınmıTelefonun kamerasının çöp olmasından daha kötü bir durum ise senin için bir şey diyemeyeceğim.
telefonun daha 2. ay daki taksitini yeni yeni ödedikTelefonun kamerasının çöp olmasından daha kötü bir durum ise senin için bir şey diyemeyeceğim.
Xiaomi mağazasına versen de bir şey yapmazlar. Normal bir telefoncuya götür sor sadece.telefonun daha 2. ay daki taksitini yeni yeni ödedik
açıkcası öyle söylüyeyim sizce xiamoi mağazasınamı vereyim yoksa normal bir telefoncuyamı
Abi adama getirdim diyorki kamera direk bozulmuş içini falan açmadan bana bu cümleyi kurdu ama kameraya bakıyorum su dolu sular buhulasmis yeni kamera takarım 250 lira diyor başka telciye mi gitsemKameralarda ciddi leke yapabilir. Telefoncuya götürmekte fayda var.
Adama su var diyorum yok diyor illaha gözümle görüyorum suyu baloncuk baloncuk kameradaAbi adama getirdim diyorki kamera direk bozulmuş içini falan açmadan bana bu cümleyi kurdu ama kameraya bakıyorum su dolu sular buhulasmis yeni kamera takarım 250 lira diyor başka telciye mi gitsem
Yakınlarda varsa 1-2 yere daha uğra.Abi adama getirdim diyorki kamera direk bozulmuş içini falan açmadan bana bu cümleyi kurdu ama kameraya bakıyorum su dolu sular buhulasmis yeni kamera takarım 250 lira diyor başka telciye mi gitsem
Abi bu sefer iyi bir yere geldim çalışıyorsa kullan açarsak sıvı dayanıklılığı gider dedi diğer adamda pirincin içinde 1 gün beklet dediYakınlarda varsa 1-2 yere daha uğra.