Yardım Telefon açılmıyor !!

uribiru

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba,
Redmi note 9 t telefonumu kullanırken wifi simgesi ile batarya simgesi üst üste geldi ve ardından telefonu kapatıp açmayı denedim,
kapattım ve açmaya çalıştığım sırada telefon açılmadı
hiçbir şekilde açılmıyor şuan ses açma + power tuşuna basıp o menüye girmeyi bile denedim tık yok
usb ile bilgisayara bağladığımda Redmi note 9 t değil de QUSB_BULK_CID:
şeklinde devam eden bir isim gösteriyor telefon için bu sorunu nasıl çözebilirim ?

şarj cihazınız orjinal ürün mü? cihazı şarjda mı kullanıyordunuz bu hatayı aldığınızda?

hatırlamıyorum fakat son zamanlarda güncelleme yapmadım
bir süre sonra açıldığını ama sonra tekrar aynı hatayı aldığını söyleyen kullanıcılar gördüm yabancı forum sitelerinde. garantiniz varsa ürünü garantiye gönderin. Eğer tamir istemiyorsanız ve satın alalı 6 aydan az bir zaman olduysa aynısı veya bir üst modeliyle değiştirme hakkınız var bildiğim kadarıyla. telefonu saç kurutma makinesi ile biraz ısıtınca açıldığını söyleyen yorumlarda gördüm fakat risk size ait, ben tavsiye etmem.

bir süre sonra açıldığını ama sonra tekrar aynı hatayı aldığını söyleyen kullanıcılar gördüm yabancı forum sitelerinde. garantiniz varsa ürünü garantiye gönderin. Eğer tamir istemiyorsanız ve satın alalı 6 aydan az bir zaman olduysa aynısı veya bir üst modeliyle değiştirme hakkınız var bildiğim kadarıyla. telefonu saç kurutma makinesi ile biraz ısıtınca açıldığını söyleyen yorumlarda gördüm fakat risk size ait, ben tavsiye etmem.
saç kurutma makinesi mi :D
ben ocağa atıp benmari usulü pişirmeyi deniyordum olurmu o :D !
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 saat geçmişti aradan açmayı denedim fakat açılmadı yine

saç kurutma makinesi mi :D
ben ocağa atıp benmari usulü pişirmeyi deniyordum olurmu o :D !

1 saat geçmişti aradan açmayı denedim fakat açılmadı yine

Redmi note 9t QUSB_BULK CID:

Hocam bu şekilde arayınca çıkan yabancı forumlarda gördüm.
Sizde bir bakın isterseniz. Google Translate gücüne güvenin :ROFLMAO:
Farklı cihazlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş, yerli çözüm göremedim henüz.
Bu sebeple sizin için en iyisi garanti servisi, tekrar geçmiş olsun :D

Redmi note 9t QUSB_BULK CID:

Hocam bu şekilde arayınca çıkan yabancı forumlarda gördüm.
Sizde bir bakın isterseniz. Google Translate gücüne güvenin :ROFLMAO:
Farklı cihazlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş, yerli çözüm göremedim henüz.
Bu sebeple sizin için en iyisi garanti servisi, tekrar geçmiş olsun :D
baktım zaten de hintli herifin teki telefonu söküp bi sıvı sürüyor onu da 50 derecede fln ısıtıp tekrar takıyor parçalarını vs.
bende o ekipman yok 1
2 kapağı açınca garanti gidiyor diye biliyorum

Arkadaşlar telefon bugün açıldı v12.5.6.0.RJQTRXM güncellemesi gelmiş indiriyorum kurucam şimdi bidaha olmaz umarım

baktım zaten de hintli herifin teki telefonu söküp bi sıvı sürüyor onu da 50 derecede fln ısıtıp tekrar takıyor parçalarını vs.
bende o ekipman yok 1
2 kapağı açınca garanti gidiyor diye biliyorum

Arkadaşlar telefon bugün açıldı v12.5.6.0.RJQTRXM güncellemesi gelmiş indiriyorum kurucam şimdi bidaha olmaz umarım
:D güncelleme indi kur dedim telefon yeniden başlarkene yine aynısı oldu açılmıyor şuan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,461
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri