Neler Yeni

Telefon kulaklığını oyunlarda kullanma

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Normal bildiğimiz kulakiçi kulaklığı nasıl hem mikrofon hem kulaklık olarak kullanabilirim? Kasanın ön tarafına takarak kullanmam lazım. Kablo arka tarafa uzanmıyor. Zaten uzansa da kulaklık mikrofon çoklayıcı yok elimde. Tek girişten hem kulaklık hem mikrofon girişi olarak kullanamıyor muyum? Ön panelde ki jag girişi hangisi için?

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
bende spec delta var tek jag girişi var onda ikisini de kullana biliyorsun takınca ekranda bildirim geliyor bu nedir diyor seçiyorsun.
sizin imzadaki kasa 2 tane jag girişi yok mu birleştirici aparat almanız lazım mikrofon ve kulaklık aynı anda olması için

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Normal bildiğimiz kulakiçi kulaklığı nasıl hem mikrofon hem kulaklık olarak kullanabilirim? Kasanın ön tarafına takarak kullanmam lazım. Kablo arka tarafa uzanmıyor. Zaten uzansa da kulaklık mikrofon çoklayıcı yok elimde. Tek girişten hem kulaklık hem mikrofon girişi olarak kullanamıyor muyum? Ön panelde ki jag girişi hangisi için?
Aparat alman lazım

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende spec delta var tek jag girişi var onda ikisini de kullana biliyorsun takınca ekranda bildirim geliyor bu nedir diyor seçiyorsun.
sizin imzadaki kasa 2 tane jag girişi yok mu birleştirici aparat almanız lazım mikrofon ve kulaklık aynı anda olması için
Spec Delta RGB kullanıyorum şuan.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
hocam combo jak varsa kasa panelinde kullanabılırsın

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Spec delta RGB kullanıyorum ama kasaya kulaklığı takınca hangi girişi taktınız diyor kulaklık diyorum.
bende 2 kere soruyordu öndeki giriş ten takınca ilk kulaklık sonra mikrofon diyordum

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Top Bottom