çok dolu telefontelefon xiaomi mi 6 4 senelik
450 uygulama var 128gb ful dolu sizce bundan dolayı mı kasıyor yoksa miladi mı doldu
yenı telefon mu alayım
işe yarayabilir önemli şeyler varsa telefonda yedekle mutlaka kaybolmasınbugun bi reset atayım o zaman hocam bakalım
yedeklıcem umarım birşeyler atlamamişe yarayabilir önemli şeyler varsa telefonda yedekle mutlaka kaybolmasın
bu telefon canavar hocam450 uygulama ne ?Telefon patlamadığı için şükretmelisin.
Hocam androidler 2 yılda kasmaya başlıyor siz iyi dayanmışsınız.telefon xiaomi mi 6 4 senelik
450 uygulama var 128gb ful dolu sizce bundan dolayı mı kasıyor yoksa miladi mı doldu
yenı telefon mu alayım
Hocam telefona gore değişir. Sizin telefonunuz buyuk ihtimal 2018 model bırakın ağırlaşsınsağolun 2 yıl çok az değil mi bu arada
ios da yavaşlıyor be hocam
Dostum benim 2019 Huawei y7 vardı şarap gibiydi resmen yaşlandıkça daha da hızlandı çok garip bi telefondu yeni değiştirdim vallahi onu özlüyorumHocam androidler 2 yılda kasmaya başlıyor siz iyi dayanmışsınız.
ondan bağımsız dedimHocam telefona gore değişir. Sizin telefonunuz buyuk ihtimal 2018 model bırakın ağırlaşsın
Dostum benim 2019 Huawei y7 vardı şarap gibiydi resmen yaşlandıkça daha da hızlandı çok garip bi telefondu yeni değiştirdim vallahi onu özlüyorum
Hocam yeni çıkan modellere bakmanızı oneririm. Ama çok sıkıntısı yoksa kullanın cihazıondan bağımsız dedim
kısa sürede telefon yenilemek benlik değilde