şahin doğan
80+ Platinum
düşünürse çöp olduğunu anlar.Xiaomi x3 pro düşünmeden al bence
düşünürse çöp olduğunu anlar.Xiaomi x3 pro düşünmeden al bence
harbi düşündüm birazdüşünürse çöp olduğunu anlar.
Poco X3 Pro nasıl çöp olabiliyor?düşünürse çöp olduğunu anlar.
elinde aldığında buram buram plastik hissini aldıktan sonra 5 kuruş verilmeyeceğini anlıyorsunPoco X3 Pro nasıl çöp olabiliyor?
kamerası kötü amaPoco X3 Pro nasıl çöp olabiliyor?
ekranıda ıpskamerası kötü ama
Sen telefon görmemiş sin özeliklerine bakarsan fiyatına göre amiral gemisi olduğunu anlarsınelinde aldığında buram buram plastik hissini aldıktan sonra 5 kuruş verilmeyeceğini anlıyorsun
elime aldığımda kaliteli olmayacaksa ekranı ıps olacaksa ( amiral gemisi ama ıps ekran anladım ) kamerası kötü ise sadece işlemciye göre telefon mu alacağım ? sendeki de güzel kafaSen telefon görmemiş sin özeliklerine bakarsan fiyatına göre amiral gemisi olduğunu anlarsın
Kamerası kötü mü ne içtin hahahahha amoledin o pis ekranına bakacağına Ips in gerçek ekranına bakelime aldığımda kaliteli olmayacaksa ekranı ıps olacaksa ( amiral gemisi ama ıps ekran anladım ) kamerası kötü ise sadece işlemciye göre telefon mu alacağım ? sendeki de güzel kafa
amoledin o pis ekranı DDDDDDD tamam knk sen x3 pro al güle güle kullanKamerası kötü mü ne içtin hahahahha amoledin o pis ekranına bakacağına Ips in gerçek ekranına bak
Elimde s20 fe var onu satıp 1000 tlsini ekran kartına yatırıcam ve onun yerine 4000 tllik sıfır telefon istiyoru