Yardım Telefon Önerisi 10 12 k

GPiro

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,616
Dostlar selam yeni bir telefona ihtiyacım var turkcell fatura üzerine alicam ne onerirsiniz

takipteyim

A35 Öneririm.

Hocam yd cihaz olmaz diyorsanız en iyi seçeneğiniz nothing phone 1 kesinlikle.
Yani turkcell de varmı bilmiyorum varsa ona kayıyor gözüm ama işlemcisi eski diyorlar o konuda yorumunuz nedie

Yani turkcell de varmı bilmiyorum varsa ona kayıyor gözüm ama işlemcisi eski diyorlar o konuda yorumunuz nedie
Türkcell faturaya ek cihazları kazık fiyatlara satıyor. Doğru düzgün bir şey bulsanız bile normal fiyatından daha pahalı olacaktır o yüzden ilk mantıklı cihazlara bakın sonra öneri isteyin bence. Benim şahsi fikrim yd xiaomi redmi note 13 pro+ almanız yönünde olacaktır çünkü parasının çok üstünde bir cihaz bana kalırsa.

hocam apple sitesinde bakınırken 16 pro max özelliklerine vs bakıyordum fiyatta 30dolar/ay olarak yazıyordu tr için bu durum geçerlimi aylık belli bir miktar vererek alabiliyor muyuz ?

hocam apple sitesinde bakınırken 16 pro max özelliklerine vs bakıyordum fiyatta 30dolar/ay olarak yazıyordu tr için bu durum geçerlimi aylık belli bir miktar vererek alabiliyor muyuz ?
TR değildir yüksek ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,837
Üyeler
173,561
Son üye
FenoXy
Geri