Gurkanpiro
80+ Platinum
Dostlar selam yeni bir telefona ihtiyacım var turkcell fatura üzerine alicam ne onerirsiniz
Samsung m34 a35 a25 öneririmDostlar selam yeni bir telefona ihtiyacım var turkcell fatura üzerine alicam ne onerirsiniz
Öneri için teşekkür ederimSamsung m34 a35 a25 öneririm
Nothing Phone 1 nasıldir acabaSamsung m34 a35 a25 öneririm
En çok önerilen bu galiba Nothing Phone 1 hakkında ne dusunuyorsunuzA35 Öneririm.
Hocam yd cihaz olmaz diyorsanız en iyi seçeneğiniz nothing phone 1 kesinlikle.En çok önerilen bu galiba Nothing Phone 1 hakkında ne dusunuyorsunuz
Yani turkcell de varmı bilmiyorum varsa ona kayıyor gözüm ama işlemcisi eski diyorlar o konuda yorumunuz nedieHocam yd cihaz olmaz diyorsanız en iyi seçeneğiniz nothing phone 1 kesinlikle.
Türkcell faturaya ek cihazları kazık fiyatlara satıyor. Doğru düzgün bir şey bulsanız bile normal fiyatından daha pahalı olacaktır o yüzden ilk mantıklı cihazlara bakın sonra öneri isteyin bence. Benim şahsi fikrim yd xiaomi redmi note 13 pro+ almanız yönünde olacaktır çünkü parasının çok üstünde bir cihaz bana kalırsa.Yani turkcell de varmı bilmiyorum varsa ona kayıyor gözüm ama işlemcisi eski diyorlar o konuda yorumunuz nedie
TR değildir yüksek ihtimalhocam apple sitesinde bakınırken 16 pro max özelliklerine vs bakıyordum fiyatta 30dolar/ay olarak yazıyordu tr için bu durum geçerlimi aylık belli bir miktar vererek alabiliyor muyuz ?