Neler Yeni

Öneri Telefon önerisi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
edward kenway
8.5kTL telefon arıyorum

Realme c55 gördüm çoğu kişi 7 saat civari kullanım süresi sunduğunu söylemiş benim 4yillik telefonumda 4k video çekim ve 9 saat ekran dayanma süresi var (realme5i) böyle telefon önerir misiniz?

Emir818.

80+ Bronze
8.5kTL telefon arıyorum

Realme c55 gördüm çoğu kişi 7 saat civari kullanım süresi sunduğunu söylemiş benim 4yillik telefonumda 4k video çekim ve 9 saat ekran dayanma süresi var (realme5i) böyle telefon önerir misiniz?
Sıfır mı alıcaksın yoksa 2.el mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hakan T
Kendi düşüncem biraz daha zorlayıp üzerine 1.5k daha koyup Samsung A34 alır geçerdim. 5 yıl güv. güncelleştirmesi ve 4 adet android sürüm güncellemesi alacak olması benim için cazip kılıyor o fiyat bandında A34 ü. O fiyat bandında tek eksi yönü tasarımı diyebilirim. Kamera da beklentiye göre karşılık verecektir diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
edward kenway
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi düşüncem biraz daha zorlayıp üzerine 1.5k daha koyup Samsung A34 alır geçerdim. 5 yıl güv. güncelleştirmesi ve 4 adet android sürüm güncellemesi alacak olması benim için cazip kılıyor o fiyat bandında A34 ü. O fiyat bandında tek eksi yönü tasarımı diyebilirim. Kamera da beklentiye göre karşılık verecektir diye düşünüyorum.
C55 256 GB diye hoşuma gitti ucuz bide redmi note 12 nasıl a34 de güzelmiş düşüncem

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hakan T
Tabii şimdi burda en önemli faktör bütçe. Onun için çok zorlamak istemem sizi ama bu telefonu alınca da uzun yıllar kullanmak istiyor insan burada da güncel olması önemli bir faktör. Samsung un bu noktada cihazına sahip çıkabilmesi güzel 2-3 yıl sonra cihazı satmak istediğinizde hala güncelleştirme alan bir telefonu satacaksınız bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Enes Altunışık
A34 öneririm. Fiyatına göre sınıfının en iyi telefonlarından. Samsung kalitesi tartışılmaz zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,634
Üyeler
169,317
Son üye
Bashodasahn
Top Bottom