Neler Yeni

telefon önerisi maksimum 5 bin TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza
Bütçe
5000
Arkadaşlar kız kardeşime hediye almak için telefon bakıyorum bütçem ise maksimum 5 bin TL önerileriniz nelerdir 128 GB olması daha iyi olur diye düşünüyorum

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Arkadaşlar kız kardeşime hediye almak için telefon bakıyorum bütçem ise maksimum 5 bin TL önerileriniz nelerdir 128 GB olması daha iyi olur diye düşünüyorum
bütçe arttırma şansın olursa redmi note 9 pro kullanıyorum menunum kamerası yeter ona heralde bu arada alacağınız kişi çoçukmu kamerası daha kötü olup parçaları daha iyi öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe arttırma şansın olursa redmi note 9 pro kullanıyorum menunum kamerası yeter ona heralde bu arada alacağınız kişi çoçukmu kamerası daha kötü olup parçaları daha iyi öneririm
Bütçemi artırma imkanım yok ama yüksek FPS'e gerek yok oyun oynayan biri değil depolaması olsun kamerası orta olsun yeter pugb falan oynamaz

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Bütçemi artırma imkanım yok ama yüksek FPS'e gerek yok oyun oynayan biri değil depolaması olsun kamerası orta olsun yeter pugb falan oynamaz
redmi note 10 4 gb ram versiyonunu önerebilirim benim kardeşimde kullanıyor 90 hz ve amoled ekran günlük kullanımdada şarjı çok gitmiyor

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Çok sağol knk
kız kardeşim için şunlara bak yüksek batarya bana göre 4500 üstü yüksek ekran amoled olsun güzel oluyor canlı renkler en önemlisi sağlamlığı ben bunlara bakaraka alıyorum pubg oynıcaksan başka tabi ;) ( 2 ci el habire telefon değişiyorum )

Top Bottom