12k'ya alabileceğin en iyi cihazlardan biri 13 Pro+pro- pro+ farkı ne kadar yd cihaza değermi?
bahsettıgı su galıba ama 256gb lık yok suanda13 pro alınacak bir cihazmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 12/512 GB Siyah Cep T - PttAVM.com - 2025
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 12/512 GB Siyah Cep Telefonu ( ithalatçı Garantili ) Xiaomi Redmi Note 13 Pro 12/512 GB Siyah Cep Telefonu ( ithalatçı Garantili ) - 2025www.pttavm.com
işlemci farkı olabılır bakmak lazım ve 5g fark yaratır gibi ama butce cıkmaz ıse dedgınız olabılıralmam pro + farka değmez 12k ile 12b ram 512gb modeline yöelicem
reis 13 e çıkabilirsen poco f4 almanı az daha çıkarsan a35 yok ben çıkmıyorum dersen note 12 pro 5g başka telefonada bakma işlemcileri g99 falan hepsininalmam pro + farka değmez 12k ile 12b ram 512gb modeline yöelicem
hocam gidip telefoncuları tek tek dolaşıp pazarlık yapman gerek ama uğraşamam dersen sahibindende param güvende ile de satıyorlarcevap bekliyorum özellikle eskişehir içi varsa ineleyip alırım
alaksı yok hocam ekran fullhd bile olsa netlik acayip artıyor.Dostum 4k ceksende bi isine yaramaz 4k goruntuyu zaten 4k gormuyorsun
acayiphocam gidip telefoncuları tek tek dolaşıp pazarlık yapman gerek ama uğraşamam dersen sahibindende param güvende ile de satıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alaksı yok hocam ekran fullhd bile olsa netlik acayip artıyor.